×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 2. maijs
Šodien sveicam: Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-06-12
Noslēgsies asfaltseguma virskārtas atjaunošanas darbi Peldu ielā; noteikti satiksmes ierobežojumi

Būvuzņēmējs SIA “Strauteks” informē, ka 12. jūnijā uzsākti noslēdzošie asfaltseguma virskārtas atjaunošanas darbi Peldu ielas posmā, kurā pērn notika avārijas seku likvidēšana. Būvdarbu laikā piektdien būs satiksmes ierobežojumi, bet sestdien satiksme tiks slēgta. Aicinām autovadītājus un gājējus būt saprotošiem, izvēloties citus piebraucamos ceļus vai izmantojot citas gājēju takas!

Jau ziņots, ka pērn Peldu ielas bīstamajā posmā tika uzklāta asfaltbetona apakškārta un uzstādītas barjeras. Patlaban šajā posmā joprojām saglabājies ātruma ierobežojums 10 km/h, tomēr pēc asfaltseguma pilnīgas atjaunošanas šajā posmā tiks uzstādīta ātruma ierobežojošā zīme 30 km/h, kā arī informatīvā ceļa zīme “Viens ceļš visiem”, kas nosaka, ka ielā kājāmgājējam, velosipēdistam un autobraucējam vienlīdzīgi jādala brauktuve, netraucējot un neapgrūtinot pārējos ceļu satiksmes dalībniekus.

Atgādinām, ka pērn augusta vidū Siguldas novada pašvaldības speciālisti Gaujas Nacionālā parka teritorijā esošajā Peldu ielā vairākus metrus no krasta pamanīja vietu Gaujā, kurā novērota saduļķota ūdens veidošanās, un konstatēja būtiskas plaisas ielas virskārtā. Tā rezultātā Peldu ielā tika slēgta gājēju un transporta kustība, un piesaistīti ģeologi un citi speciālisti bīstamās situācijas izpētei. Peldu ielas avārijas likvidēšanas darbi uzsākti nekavējoties, ņemot vērā, ka Peldu iela nodrošina piekļuvi privātīpašumiem, atrakciju parkam “Tarzāns”, Gaujas peldvietai un blakus esošajam kempingam, kā arī bobsleja un kamaniņu trasei “Sigulda”.

Siguldas novada pašvaldība avārijas seku likvidēšanai no valsts budžeta neparedzētiem gadījumiem saņēma pieprasīto līdzfinansējumu 210 tūkstošu eiro apmērā. Kopumā avārijas seku likvidēšana izmaksāja vairāk nekā 564 tūkstošus eiro.

Ņemot vērā to, ka Gaujas senielejā samērā bieži notiek izskalojumi vai noslīdējumi, Peldu ielas posms tiek uzraudzīts pastiprināti, it īpaši pavasara palu laikā.


© www.sigulda.lv


Pasākumi