×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 30. aprīlis
Šodien sveicam: Lilija, Liāna
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-06-15
Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde atsāks pakalpojumu sniegšanu Siguldā

Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes (PMLP) speciālisti no 17. jūnija atsāks pakalpojumu sniegšanu Siguldā, ievērojot epidemioloģiskās drošības pasākumus un fizisko distancēšanos. Personu apliecinošu dokumentu noformēšana un izsniegšana notiks tikai pēc iepriekšēja pieraksta. Pieteikties pakalpojumu saņemšanai iespējams, zvanot uz PMLP Rīgas 1. nodaļu uz tālruņa numuriem 67829750 vai 67219639 un norādot par pakalpojuma saņemšanu Siguldas filiālē vai rakstot uz e-pasta adresi rigas1nod_pieraksts@pmlp.gov.lv.

PMLP speciālisti norāda, ka klienti, saņemot pakalpojumus klātienē, aicināti izmantot mutes un deguna aizsegus. Par sejas aizsegu var kalpot lakats, šalle, respirators, mājās šūta vai pirkta sejas maska. Sejas masku lietošana ir solidaritātes izpausme, kuras mērķis ir pasargāt no inficēšanās apkārtējos –klientus un darbiniekus. Tāpat, lai samazinātu uzturēšanās laiku klientu apkalpošanas zālē un saskarsmi ar citiem apmeklētājiem, klienti aicināti uz pakalpojuma saņemšanu ierasties precīzi pieteiktajā laikā.

Šādu kārtību paredzēts ievērot vismaz tik ilgi, kamēr būs spēkā Covid-19 infekcijas izplatības pārvaldības likums.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi