×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 2. maijs
Šodien sveicam: Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-06-17
Turpinās mazāk aizsargāto satiksmes dalībnieku drošības uzlabošana

Patlaban Siguldā pakāpeniski tiek atjaunoti gājēju pāreju un ielu horizontālie marķējumi, kā arī turpinās trīs bīstamāko gājēju pāreju projektēšanas darbi ceļu satiksmes drošības uzlabošanai.

Šobrīd, labvēlīgos laikapstākļos, pašvaldībai piederošajām asfaltētajām novada ielām notiek gājēju pāreju krāsojuma atjaunošanas darbi, kurus veic SIA “LP Technics”. Papildus tam ar horizontāliem apzīmējumiem pamanāmāku iekrāsos pacelto Parka un Ata Kronvalda ielas krustojumu pie Raiņa parka. Šajā vasarā jau paveikta apgaismojuma uzlabošana virs 17 gājēju pārejām, nomainot spožākus gaismekļus gājēju redzamības uzlabošanai diennakts tumšajā laikā.

Lai uzlabotu gājēju drošību, kā arī mierinātu satiksmi pirms trim bīstamākajām gājēju pārejām, tiks uzsākti projektēšanas darbi drošākai ielas šķērsošanai gājēju ceļam pār Ausekļa ielu netālu no ūdenstorņa, Ausekļa un Raiņa ielas krustojumā, kā arī Raiņa ielas gājēju pārejai starp kultūras centru “Siguldas devons” un Raiņa parku. Tāpat šobrīd tiek meklēti risinājumi drošākai nokļūšanai Raiņa parkā, šķērsojot Parka ielu.

Pēc Šveices ielas asfaltseguma virskārtas atjaunošanas pie Mākslu skolas “Baltais flīģelis” tiks izvietots ātrumvalnis skolēnu drošākai ielas šķērsošanai, jo gājēju pārejas izbūve šajā posmā šobrīd nav iespējama saskaņā ar VAS “Latvijas Valsts ceļi” rekomendācijām.

Ielu un ceļu marķējumu atjaunošanai, trīs bīstamāko gājēju pāreju projektēšanai, kā arī gājējiem drošākas infrastruktūras veidošanai pašvaldība šajā vasarā izlietos aptuveni 50 tūkstošus eiro.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi