×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 2. maijs
Šodien sveicam: Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-06-19
Šonedēļ Siguldas novadā: “Baltijas Minikausa” sacensības triālā, saulgriežu tirgus un radošās darbnīcas bērniem

Šajā nedēļas nogalē novadniekiem un pilsētas viesiem iespēja piedalīties kultūras pasākumos – bērniem norisināsies radošā darbnīca Turaidas muzejrezervātā, savukārt Jāņa tirgū un Zaļās Villas kvartālā notiks “Saulgriežu Tirgus diena”. Sportisko aktivitāšu cienītājiem šonedēļ norisināsies “Baltijas Minikausa” sacensības triālā Minimoto trasē Siguldā. Tāpat nedēļas nogalē, nesteidzīgā noskaņā baudot skaistākos Gaujas senielejas skatus, ikdienas vai svētku maltīti aicinām baudīt Siguldas brīvdabas restorānā. Novadnieki un pilsētas viesi var mieloties ar līdzpaņemto vai Siguldas pilsētas uzņēmēju piegādāto svētku maltīti. Restorāna ēdienkarte pieejama tīmekļa vietnē www.restorani.sigulda.lv

Sestdien, 20. jūnijā

  • Plkst. 12.00 “Baltijas Minikausa” sacensības triālā Minimoto trasē Siguldā.
    Pasākums pulcēs Baltijas spēcīgākos bērnu triālistus. Šogad sacensību dienā arī mazo triālistu vecākiem un citiem interesentam būs iespēja izmēģināt savus spēkus speciāli izveidotā iesācēju un D klasē pieaugušajiem.
    Reģistrācija dalībniekiem notiks uz vietas, trasē, no plkst. 11.00. Sacensību sākums būs plkst. 12.00. Sacensību nolikums un plašāka informācija apskatāma šeit.
  • Plkst. 14.00, 15.15. un 16.30 radošā darbnīca bērniem “Zāļu sievas 3 padomi” Turaidas muzejrezervātā.
    Bērniem kopā ar Zāļu sievām būs iespēja mācīties izgatavot lellītes no pļavas zālēm, aust zāļu glezniņas un iesaistīties Zāļu sievas Gudrību darbnīcā, vērojot dabu – vēju, mākoņus, kokus, it visu, kas jūnijā aug Turaidā. Pasākuma laikā būs iespēja iepazīt arī Turaidas muižas saimniecības ēkas un ekspozīcijas, iesaistoties daudzveidīgos uzdevumos.
    Radošās darbnīcas norisināsies brīvdabā pie Klaušinieku mājas. Dalībai darbnīcās jāpiesakās iepriekš, zvanot uz tālruņa numuru 29384512 vai rakstot uz e-pasta adresi turaida.muzejs@apollo.lv un norādot sev vēlamo laiku. Ieejas maksa Turaidas muzejrezervātā: pieaugušajiem 6 eiro, pensionāriem 4,20 eiro, studentiem 3 eiro, bet skolēniem – 1,15 eiro. Papildu informācija aplūkojama šeit.

Svētdien, 21. jūnijā

  • No plkst. 9.00 līdz 18.00 “Saulgriežu Tirgus diena” Jāņa tirgū un Zaļās Villas kvartālā.
    Tirgū būs iespēja baudīt saulgriežu garšas un sajūtas, sagādāt nepieciešamo savam svētku galdam – dažādus ēdienus un dzērienus, zemnieku un mājražotāju produkciju, svaigas kūpinātas zivis. Tāpat saulgriežu tirgū varēs iegādāties šašlikus, steikus, ribiņas, kupātus un cepamdesas, plātsmaizes, pīrāgus un raušus, “Līgo” garšu saldējumu, vainagus un svētku pušķus, kā arī dāvanas Jānim un Līgai.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi