×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 2. maijs
Šodien sveicam: Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-07-02
Jauniešu iniciatīvu centrs “Mērķis” aicina piedalīties muzikālā konkursā

Lai attīstītu jaunos un talantīgos vokālistus, dodot tiem iespēju parādīt savu veikumu plašākai auditorijai, jauniešu iniciatīvu centrs “Mērķis” aicina Siguldas jauniešus vecumā no 16 līdz 25 gadiem piedalīties muzikālā konkursā “Sing Your Best”.

Konkursam iespējams pieteikties līdz 3. jūlijam, rakstot uz e-pasta adresi merkis@sigulda.lv. Pieteikumā jānorāda vārds, uzvārds un vecums. Tāpat pieteikumā jāpievieno vismaz 30 sekunžu garš video vai audio fails ar sevis iedziedātu dziesmu.

Konkursa laikā dalībniekiem jāizvēlas dziesmas, tās jāiedzied un jāaugšupielādē savā YouTube kontā. Katru mēnesi līdz decembrim konkursa dalībniekiem būs jāizpilda īpašs uzdevums, kurā tiks norādīti speciāli parametri nākamā video tapšanai. Šis uzdevums sniegs iespēju dalībniekiem izpausties radoši, savukārt video skatītāji varēs salīdzināt dziesmu izpildījumus. Konkursa norises laikā par dalībnieku veikumu viedokli un komentārus izteiks populāri mūziķi, mūzikas producenti un YouTube satura veidotāji, kas rezultēsies kopīgā vērtējumā un dos iespēju dalībniekiem uzlabot savas nākamās dziesmas izpildījumu.

Uzvarētājs tiks noteikts decembra sākumā. Uzvarētājam būs iespēja piedalīties muzikālā projektā kopā ar pašmāju pieredzējušiem mūziķiem. Projekta laikā jaunajam mūziķim būs iespēja attīstīt savas vokālās prasmes, iegūt jaunus kontaktus un pieredzi izklaides nozarē, kā arī uzlabot tehnoloģiskās prasmes video veidošanā.

Konkursu organizē Everts Krauklis un Una Grauda Siguldas novada pašvaldības un jauniešu iniciatīvu centra “Mērķis” rīkotā Siguldas novada jauniešu projektu konkursa ietvaros. Konkursu atbalsta Siguldas novada pašvaldība.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi