×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 19. marts
Šodien sveicam: Jāzeps, Juzefa
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-07-08
Notiks sabiedriskās apspriešanas sanāksme par Teritorijas plānojuma 2. redakcijas grozījumiem
Ceturtdien, 9. jūlijā, plkst. 18.00 kultūras centrā “Siguldas devons” norisināsies Siguldas novada Teritorijas plānojuma 2012.–2024. gadam grozījumu 2. redakcijas klātienes sabiedriskās apspriešanas sanāksme, kurā līdz ar ekspertiem un pašvaldības speciālistiem aicināti piedalīties arī novadnieki.
 
Tāpat līdz 22. jūlijam aicinām piedalīties iedzīvotāju aptaujā, kurā var izteikt viedokli par iespējamu Siguldas pilsētas robežu apvienošanu ar Kalnabeitēm, Ķipariem un Peltēm. Aptaujā pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv iespējams piedalīties, autorizējoties ar internetbankas datiem.
 
Teritorijas plānojuma 2012.–2024. gadam grozījumu 2. redakcija pieejama valsts vienotajā ģeotelpiskās informācijas portālā www.geolatvija.lv, savukārt plašāka informācija par teritorijas paplašināšanu pieejama šeit.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Johnny Dobson
- 2020-07-15 20:19

Kāpēc informācija par šo pasākumu netika publicēta Siguldas pašvaldības avīzē?

Atbilde: Johnny Dobson
Administrācija
- 2020-07-16 10:53

Siguldas novada pašvaldības informatīvais izdevums “Siguldas Novada Ziņas” iznāca 30. jūnijā, un tā izdošanu ietekmēja vairākas secīgas brīvdienas, kurās svinējām Vasaras saulgriežus. Līdz ar to publikāciju sagatavošana informatīvajam izdevumam notika līdz 17. jūnijam. 18. jūnijā notika Siguldas novada pašvaldības domes sēde, kurā tika lemts par Siguldas novada Teritorijas plānojuma 2012.–2024. gadam grozījumu pilnveidotās redakcijas (2. redakcijas) nodošanu publiskajai apspriešanai un institūciju atzinumu saņemšanai, nosakot, ka publiskā apspriešana sāksies 1. jūlijā un noslēgsies 22. jūlijā.
Līdz ar to publikācijas sagatavošana un iekļaušana “Siguldas Novada Ziņās” šoreiz nebija iespējama. Lai veiktu iespējami plašāku iedzīvotāju apziņošanu par šo lēmumu un sabiedrisko apspriešanu, pašvaldība 1. jūlijā ir izvietojusi informāciju tīmekļa vietnē www.sigulda.lv par Teritorijas plānojuma sabiedrisko apspriešanu, kā arī 2. jūlijā ir ievietojusi plašu informāciju par pilsētas teritorijas apvienošanu ar blakus esošajiem ciemiem, aicinot novadniekus piedalīties aptaujā. Tāpat šī informācija ievietota arī pašvaldības kanālos sociālo tīklu vietnēs “Facebook”, “Twitter” un “Instagram”, kā arī “Radio 7” un arī mēnešrakstā “Siguldas Avīze”, kas iznāca jūlija sākumā. Par publisko klātienes apspriešanu informējām divas reizes pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv, kā arī sociālo tīklu vietnēs.
Kopumā informācija par Teritorijas plānojuma grozījumiem un novadnieku aptauju pašvaldībai pieejamajos kanālos tiek atkārtota vismaz reizi nedēļā, lai sasniegtu pēc iespējas plašāku auditoriju. Ierosinājumus par grozījumiem Teritorijas plānojumā joprojām var iesniegt un to varēs izdarīt līdz 22. jūlijam, rakstot uz e-pasta adresi pasts@sigulda.lv. Savukārt klātienē to var izdarīt, iepriekš piesakoties pie Siguldas novada pašvaldības teritorijas plānotājas Zaigas Jēkabsones (iepriekš piesakoties, zvanot uz tālruņa numuru 67800956 vai 67800959 vai rakstot uz e-pasta adresi zaiga.jekabsone@sigulda.lv) vai pie “Siguldas Attīstības aģentūras” pilsētvides plānotājas Zanes Gateres (zvanot uz tālruņa numuru 29175351 vai rakstot uz e-pasta adresi zane.gatere@sigulda.lv).
Tāpat jāatzīmē, ka Teritorijas plānojuma grozījumu sabiedriskā apspriešana bija plānota jau martā, tā kā šī apspriešana tika apturēta Covid-19 ierobežojumu dēļ, “Siguldas Novada Ziņu” lasītāji aprīlī tika informēti par šīm izmaiņām un to, ka pēc ārkārtējās situācijas atcelšanas valstī (10. jūnijā), tiks uzsākta jauna apspriešana, par kuru tika lemts 18. jūnija domes sēdē.

Atbilde: Johnny Dobson
Johnny Dobson
- 2020-07-19 12:46

Vai 17. jūnijā nebija zināma 18. jūnija domes sēdes darbakārtība? Cik pastkastītēs tiek iemesta pašvaldības avīze un cik daudzi siguldieši katru dienu seko līdzi domes mājaslapai un sociālo tīklu kontiem? Tas nav salīdzināms. No 18. jūnija līdz 1. jūlijam arī ir ļoti daudz laika.
Nav brīnums, ka uz publisko klātienes apspriešanu bija tik maz cilvēku, it sevišķi no Ķipariem, Kalnabeitēm un citiem iekļaujamajiem ciemiem.

Atbilde: Johnny Dobson
Johnny Dobson
- 2020-07-19 12:46

Vai 17. jūnijā nebija zināma 18. jūnija domes sēdes darbakārtība? Cik pastkastītēs tiek iemesta pašvaldības avīze un cik daudzi siguldieši katru dienu seko līdzi domes mājaslapai un sociālo tīklu kontiem? Tas nav salīdzināms. No 18. jūnija līdz 1. jūlijam arī ir ļoti daudz laika.
Nav brīnums, ka uz publisko klātienes apspriešanu bija tik maz cilvēku, it sevišķi no Ķipariem, Kalnabeitēm un citiem iekļaujamajiem ciemiem.

Pasākumi