×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 2. maijs
Šodien sveicam: Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-07-16
Remontdarbu dēļ plānoti satiksmes ierobežojumi Pulkveža Brieža un Ata Kronvalda ielā

Piektdien, 17. jūlijā, Pulkveža Brieža ielas posmā no Gāles līdz Aspazijas ielai plānoti esošās asfaltbetona virskārtas frēzēšanas darbi, lai nākamajā nedēļā darbus turpinātu ar šķembu kārtas un asfaltbetona apakškārtas ieklāšanu. Plānoti īslaicīgi satiksmes ierobežojumi.

Savukārt sestdien, 18. jūlijā, no plkst. 10.00 plānota asfaltseguma virskārtas ieklāšana Ata Kronvalda ielā no Krišjāņa Barona ielas puses uz Parka ielu. Šo darbu laikā satiksmi plānots slēgt uz ilgstošāku periodu. Aicinām Siguldas Sporta centra apmeklētājus automašīnas novietot stāvlaukumā pie Krišjāņa Barona pieminekļa vai pie kultūras centra “Siguldas devons”.

SIA “Strauteks” pārstāvji lūdz satiksmes dalībniekus ievērot ceļa zīmes un Ata Kronvalda ielā pēc asfaltbetona virskārtas ieklāšanas nelietot brauktuvi un ļaut segumam atdzist līdz vēlamai temperatūrai. Ja uz ielas tiks uzbraukts ar transportlīdzekli, karstais asfaltsegums bojās ne tikai tā riepas, bet tas var kaitēt arī asfaltseguma virskārtai.

Ata Kronvalda ielas asfaltseguma virskārtas ieklāšanu plānots noslēgt pievakarē, kad pilnībā tiks atjaunota satiksmes kustība. Noslēdzoties asfaltēšanas darbiem, tiks sakārtotas arī ielas nomales.

Siguldas novada pašvaldības speciālisti informē, ka Šveices ielas virskārtas atjaunošanas darbi aizkavējušies, jo SIA “Gaso” izstrādā projektu gāzes vada izbūvei no Šveices ielas līdz Kaķīškalnam. Patlaban tiek veikta izpēte, kā pirms Šveices ielas asfaltseguma atjaunošanas varētu izbūvēt gāzes vada šķērsojumu, novietojot to tā, lai, izbūvējot gāzes vadu, netiktu skarts atjaunotais Šveices ielas asfaltsegums. Tiklīdz SIA “Gaso” būs vienojies ar pašvaldību par gāzes vada novietojumu, SIA “Strauteks” uzsāks Šveices ielas virskārtas seguma frēzēšanas un asfaltseguma atjaunošanas darbus.

Nākamajā nedēļā turpināsies arī dubultās virsmas apstrādes darbi, par kuriem informēsim, tiklīdz būs zināms precīzāks darbu grafiks.

Jau ziņots, ka asfaltseguma virskārtas atjaunošanas darbos šajā sezonā Siguldas novada pašvaldība investēs vairāk nekā vienu miljonu eiro, bet kopumā šajā gadā ielu un ceļu uzturēšanai, kā arī remontiem paredzēti vairāk nekā 5,7 miljoni eiro.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi