×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 2. maijs
Šodien sveicam: Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-07-21
Siguldas slimnīcā ultrasonogrāfijas izmeklējumi pieejami arī bērniem

Lai paplašinātu un attīstītu Siguldas slimnīcas pakalpojumu klāstu, slimnīcā pēc rezidentūras beigšanas darbu uzsākusi radioloģe Nora Bogdanova, kura veiks ultrasonogrāfijas (US) izmeklējumus gan valsts, gan maksas programmā. US izmeklējumi būs pieejami bērniem no divu gadu vecuma, kā arī pieaugušajiem, lai veiktu muskuloskeletāro, vēdera dobuma, kā arī vairogdziedzera un kakla mīksto audu izmeklējumus. Pierakstu var veikt, zvanot uz tālruņa numuru 28005525.

Jau ziņots, ka pašvaldību reformas rezultātā SIA “Siguldas slimnīca” kopš 2009. gada ir Siguldas novada pašvaldības kapitālsabiedrība. Slimnīca specializējusies dzemdību palīdzības jomā, kur dzemdību skaits ik gadu turpina pieaugt, rehabilitācijas pakalpojumu nodrošināšanā, mazinvazīvo ķirurģisko un ginekoloģisko operāciju veikšanā, kā arī robotizētajā stereotaktiskajā radioķirurģijā. Pateicoties Siguldas slimnīcas aktīvajam darbam, kā arī pašvaldības investīcijām, slimnīca turpina attīstīt gan novada iedzīvotājiem, gan viesiem, tostarp ārvalstu pacientiem, pieejamos pakalpojumus. Ik gadu Siguldas slimnīcas atbalstam – darbības nodrošināšanai, veselības aprūpes pieejamības nodrošināšanai, infrastruktūras uzlabošanai un nepieciešamās aparatūras iegādei – pašvaldība piešķir aptuveni 100 tūkstošus eiro.

Šomēnes darbu atsāka slimnīcas 3. nodaļa, kurā izbūvētas jaunas un mūsdienīgas telpas, kas piemērotas pacientiem ar kustību traucējumiem un kurās ir jaunākajām tendencēm atbilstošs aprīkojums. Līdz ar telpu atjaunošanu Siguldas slimnīca sadarbībā ar Gaiļezera slimnīcu kopīgi izstrādā rehabilitācijas programmas pilotprojektu, sniedzot iespēju Gaiļezera slimnīcas pacientiem atveseļošanos turpināt Siguldas slimnīcā. Plašāka informācija pieejama šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi