×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 2. maijs
Šodien sveicam: Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-07-24
Šonedēļ Siguldas novadā: dažādi koncerti Siguldas pils kvartālā, Dubultprieka tirdziņš un citi pasākumi

Šajā nedēļas nogalē norisināsies vairāki dažādām gaumēm piemēroti kultūras pasākumi – Siguldas pils paviljonā ikviens aicināts baudīt aizrautīgus gan Mika Dukura, gan grupas “My Radiant You”, gan “Latvian Blues Band” koncertus. Tāpat ikvienam interesentam Dubultprieka tirdziņa laikā ir iespēja dot otru iespēju lietām, kuras pašiem vairs nav noderīgas. Savukārt dzejas cienītāji aicināti piedalīties āra lasītavas un grāmatu maiņas plaukta atklāšanā, baudot dzejas lasījumus un gardu kafiju. Turklāt svētdienas rītu ikvienam novadniekam un pilsētas viesim ir iespēja baudīt mūzikas pavadībā, brokastojot ar iecienītāko līdzpaņemto maltīti tuvāko draugu un ģimenes lokā.

Piektdien, 24. jūlijā

  • Plkst. 19.00 brīvdabas koncerti “Ainavas melodijas” Krimuldas muižā. Komponists Jānis Lūsēns un flautiste Evija Mundeciema.
    Projekts “Skaņas un noskaņas” ir Jāņa Lūsēna skaņu laboratorija – dažādu skaņu, tembru saplūšana un mijiedarbība, kas rada interesantus tematiski skaniskus motīvus un skaņu laukus. Tas ir kā neliels ceļojums katra iekšējā pasaulē, kas caur personīgām asociācijām tuvina mūs mieram un ļaušanās priekam mūzikā. Pašam komponistam tā ir ikvakara atslodze un improvizācijas prieks.
    Biļetes cena – 20 eiro (vietu skaits ierobežots). Biļeti iespējams rezervēt, zvanot uz tālruņa numuru 29111619.
  • Plkst. 20.30 dziedātāja Mika Dukura koncerts Siguldas pils paviljonā.
    Siguldas pils paviljonā patīkamā atmosfērā būs iespējams baudīt Mika Dukura soloprogrammu “Apskāviens”, kuras laikā mākslinieks izpildīs jaunāko skaņdarbu.
    No plkst. 20.00 un arī pēc koncerta muzikālo noskaņu veidos DJ Edgars Bercis. Pasākuma laikā darbosies restorāna “Kungu Rija” vasaras terase un “Siguldas saldējums” kafejnīca.
    Ieeja – bez maksas.

Sestdien, 25. jūlijā

  • Plkst. 10.00 Dubultprieka tirdziņš Stacijas un Raunas ielas krustojumā, Siguldā.
    No plkst. 10.00 līdz 15.00 Stacijas un Raunas ielas krustojumā pie Siguldas tirgus norisināsies Siguldā otrais Dubultprieka tirdziņš. Pirmais tirdziņš norisinājās pirms divām nedēļām. Tirdziņā kā pārdevējs var piedalīties jebkurš, kuram mājās ir liekas mantas, kas citiem varētu noderēt. Savukārt pircējiem tā ir iespēja iegādāties preces lētāk.
  • Plkst. 11.00 Latvijas atklātā veterānu čempionāta 3. posms futbolā Depo sporta laukumā.
  • Plkst. 11.00 Latvijas čempionāts triālā Fischer Slēpošanas centrā.
    Latvijas čempionāta triālā 1. posms pulcēs Baltijas spēcīgākos mototriāla braucējus gan iesācēju un amatieru, gan bērnu un pieaugušo profesionāļu klasēs.
    Ieeja skatītājiem – bez maksas.
  • Plkst. 12.00 Āra lasītavas un grāmatu maiņas plaukta atklāšana Siguldas pagasta Kultūras nama pagalmā.
    Pasākuma organizatori skaidro, ka lasīt var visu – lasīt var ogas, sēnes, ziedus, grāmatas un dzeju, pat informāciju un draugus. Tāpēc iedzīvotāji aicināti atklāšanas pasākumā lasīt dzeju starp notīm, lasīt ogas un ziedus, lasīt savas dvēseles sajūtas. Pasākuma laikā brīvā gaisotnē un ar kafijas krūzītēm rokās būs iespēja lasīt dzeju kopā ar dzejniecēm Intu Špilleri un Aiju Celmu. Savukārt nošu rakstus lasīs Baiba un Dainis Turki.
    Ieeja pasākumā – bez maksas.
  • Plkst. 20.30 Grupas “My Radiant You” koncerts Siguldas pils paviljonā.
    Koncerta laikā būs iespējams baudīt harmonisku mūziku indīroka grupas “My Radiant You” izpildījumā. Šajā koncertā grupu “My Radiant You” pārstāvēs Jānis Driksna, Ilze Driksna un Didzis Bardovskis.
    No plkst. 20.00 un arī pēc koncerta muzikālo noskaņu veidos DJ Edgars Bercis. Pasākuma laikā darbosies restorāna “Kungu Rija” vasaras terase un “Siguldas saldējums” kafejnīca.
    Ieeja – bez maksas.

Svētdien, 26. jūlijā

  • Plkst. 11.00 Muzikālās brokastis Siguldas pils kvartālā kopā ar grupu “Latvian Blues Band”.
    Muzikālo brokastu ciklu noslēgs “Latvian Blues Band” ar koncertu “Grandpa’s Blues”. Koncertā uzstāsies Mārcis Kalniņš (bass), Artis Ločmelis (taustiņi, saksofons), Jānis Bukovskis (vokāls, ģitāra) un Rolands Saulietis (bungas). “Latvian Blues Band” koncertprogramma sevī ietver nedaudz klasiskāka blūza izpausmes kā tradicionāli ierasts dzirdēt grupas koncertos.
    Pasākuma apmeklētāji aicināti līdzi ņemt brokastu uzkodas.
    Ieeja uz visiem Muzikālo brokastu koncertiem ir bez maksas.

 

Atgādinām, ka kultūras centrā “Siguldas devons” līdz 2. augustam apskatāma izcilā latviešu ainavista Alekseja Naumova darbu izstāde “Pasaules ainavas”. Izstādi iespējams aplūkot laikā no otrdienas līdz piektdienai no plkst. 10.00 līdz 18.00 un nedēļas nogalē no plkst. 11.00 līdz 16.00.

 

Foto: Jānis Zilvers

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi