×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-07-28
Pašvaldības policija pieredzes apmaiņā viesojas Talsu novada Pašvaldības policijā

24. jūlijā deviņi Siguldas novada Pašvaldības policijas darbinieki viesojās Talsu novada Pašvaldības policijā, kur viņus uzņēma policijas priekšnieks Māris Grīnvalds, priekšnieka vietniece Sigita Amstere un maiņas inspektori.

Talsu novada Pašvaldības policijas priekšnieks iepazīstināja ar policijas darba telpām, videonovērošanas centru, dalījās pieredzē par policijas darba organizāciju sabiedriskās kārtības un drošības garantēšanā, personāla kvalifikāciju un kapacitāti, materiāltehnisko nodrošinājumu.

Tāpat tika iegūta ļoti noderīga informācija par Talsu novada Pašvaldības policijas pieredzi Eiropas reģiona attīstības fonda Interreg Latvija–Lietuva projekta “Video novērošanas kameru uzstādīšana, veicinot drošības pasākumus Latvijā un Lietuvā” (VideoGuard) ieviešanā un īstenošanā. Viesošanās laikā Talsu novada Pašvaldības policija izrādīja video novērošanas sistēmas iespējas un izklāstīja, kā video novērošana Talsu novadā ir palīdzējusi atklāt izdarītos pārkāpumus un darbojas kā preventīvs līdzeklis vietās, kur iepriekš bieži tika konstatēti pārkāpumi, bet tos bija gandrīz neiespējami atklāt. Videomonitorings viennozīmīgi uzlabojis Pašvaldības policijas darba kvantitatīvos un kvalitatīvos rādītājus.

Talsu novada Pašvaldības policijas sniegtā informācija un pozitīvais pieredzes stāsts par piedalīšanos Eiropas reģiona attīstības fonda Interreg programmā sniedz papildu motivāciju Siguldas novada Pašvaldības policijai izskatīt un izvērtēt iespējas dalībai Eiropas reģiona attīstības fonda Interreg Igaunijas–Latvijas programmas 2021.–2027. gadam projektu aktivitātēs.

Vēl viens aktuāls un diskusijas vērts jautājums bija par policijas darbu saistībā ar Administratīvās atbildības likuma stāšanos spēkā un administratīvā pārkāpuma lietas administrēšanu APAS sistēmā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi