×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-08-06
Siguldā atklāta Vidzemē pirmā Senioru skola

5. augustā Siguldā atklāta Vidzemē pirmā Senioru skola, kurā vecāka gadagājuma cilvēkiem būs iespēja bez maksas apmeklēt dažādas lekcijas, nodarbības un pasākumus. Senioru skolu izveidojusi biedrība “Aicinājums Tev” savā 17. darbības gadā, un tā atrodas Ata Kronvalda ielā 4, Siguldā. Līdz šim Latvijā darbojās divas šāda veida skolas – Krāslavā un Kuldīgā.

Plānots, ka nodarbības senioriem notiks trešdienās un vienas nodarbības ilgums būs divas trīs stundas. Tās vadīs dažādu jomu speciālisti un pasniedzēji, skaidrojot apmeklētājiem noderīgas un interesējošas tēmas, piemēram, par juridiskajiem pakalpojumiem, psiholoģiju, ekoloģiju un citām tēmām. Tāpat plānots, ka lekcijas un pasākumus varētu vadīt arī citi seniori – kādas jomas speciālisti.

Senioru skola būs vieta, kurā ne tikai gūt jaunas zināšanas un attīstīt diskutēšanas prasmes, bet arī tiks nodrošināta socializēšanās iespēja.

Veidojot Senioru skolu, biedrība “Aicinājums Tev” piedalījās vairākos starptautiskos projektos, kuru laikā devās pieredzes apmaiņā uz dažādām valstīm, piemēram, Lietuvu, Krieviju, Poliju, Dāniju un citām, kur īstenotas līdzīgas idejas – senioru universitātes. Siguldas Senioru skolas izveidošanā padomu un iedrošinājumu sniegusi Tatjana Azamatova, pirmās Senioru skolas dibinātāja Krāslavā un iniciativas ieviesēja Latvijā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi