×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 2. maijs
Šodien sveicam: Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-08-24
Šonedēļ uzklās stāvvietu horizontālo marķējumu Jēkaba Dubura ielā; autovadītājus aicina nenovietot mašīnas

Siguldas novada pašvaldības Teritorijas attīstības pārvaldes speciālisti informē, ka trešdien, 26. augustā, Jēkaba Dubura ielā posmā no Oskara Kalpaka līdz Ata Kronvalda ielai tiks uzsākta automašīnu stāvvietu horizontālā marķējuma uzklāšana, kopumā iezīmējot 39 stāvvietas. Krāsošanas darbiem sākoties, attiecīgajā posmā tiks izvietota ceļa zīme “Apstāties aizliegts” un autovadītāji aicināti šajā posmā automašīnas nenovietot.

Iedzīvotājiem nepieciešamības gadījumā savus transportlīdzekļus iespējams novietot labiekārtotā stāvlaukumā pie blakus esošā Siguldas Sporta centra.

Jāatzīmē, ka līdz ar marķējuma izveidi Jēkaba Dubura ielā tiks veiktas arī satiksmes organizācijas izmaiņas, nosakot augstāk minēto posmu par vienvirziena virzienā no Oskara Kalpaka ielas uz Ata Kronvalda ielu.

Izmaiņas tiks veiktas ar VAS “Latvijas Valsts ceļi” saskaņojumu; satiksmes organizācijas shēma aplūkojama šeit. Darbus plānots noslēgt līdz 31. augustam. 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi