×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 28. aprīlis
Šodien sveicam: Gundega, Terēze
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-08-26
Jaunrades centrs uzsāk desmito sezonu ar daudzveidīgu pulciņu piedāvājumu

Siguldas novada Jaunrades centrs uzsāk savu desmito sezonu ar daudzveidīgu, mūsdienīgu interešu izglītības pulciņu piedāvājumu. Uz jaunā mācību gada 20 programmām iespējams pieteikties 27. augustā no plkst. 12.00, pieteikšanās forma būs pieejama šeit. Pieteikšanās tiks organizēta elektroniski tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un Siguldas novada Jaunrades centra sociālo tīklu vietnē Facebook. Vietu skaits ir ierobežots, taču būs iespēja pieteikties gaidīšanas sarakstā. Pirmajā septembra nedēļā Jaunrades centra darbinieki sazināsies ar pulciņu dalībniekiem un kandidātiem, lai pārliecinātos par dalību nodarbībās.

Siguldas novada Jaunrades centra piedāvātie pulciņi pārstāv četras interešu izglītības jomas:

  • tehnoloģijas – praktiskā elektronika, Lego robotika, programmēšana, mehatronika, lidmodelisms, Dronu skola, Motodarbnīca (kartingi);
  • mākslas joma – rotas, keramika, tekstilmāksla, Cita šūšana, mākslu studija;
  • deja un folklora – mūsdienu deja (breiks), mūsdienu deja, folkloras kopa “Kokles”;
  • vide – pilnīgs kosmoss, klusuma nodarbības, sākumskolēnu radošās nodarbības “Ideju namiņš”, Siguldas 83. skautu un gaidu vienības grupa.

Ņemot vērā jaunus iekšējās kārtības noteikumus, paredzēti nelieli ierobežojumi, lai nodrošinātu bērnu drošību; ar tiem tiks iepazīstināti pulciņa dalībnieki un viņu vecāki.

Svarīgi minēt, ka iestādes brīvpieejas halle rudenī būs pieejama tikai pulciņu dalībniekiem, Jauniešu iniciatīvu centra “Mērķis” projektu un nodarbību jauniešiem. 

Siguldas novada Jaunrades centrs visas vasaras garumā piedāvāja daudzveidīgas interešu vasaras programmas klātienē. Ideju namiņa sākumskolas vecuma bērniem bija iespēja piedalīties radošās nodarbības, tāpat Motodarbnīcas (kartingi) pulciņa daībniekiem bija iespēja savus spēkus izmēģināt arī sacensībās. Jūnijā darbojās arī Mākslu, Keramikas un Vides pētnieku pulciņi. Augustā tika uzsāktas Mūsdienu dejas (Breika) nodarbības, Rotu un piecas Tehniskā jaunrades pulciņu nodarbības (elektronikas, robotikas, lidmodelisma kompleksā programma). Vasarā arī jauniešu iniciatīvu centrs “Mērķis” piedāvāja aktivitātes un dalību projektos.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi