×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-09-02
Atsāks bezmaksas sporta nodarbības projektā “Esi vesels Siguldas novadā”

Rūpējoties par Siguldas novada iedzīvotāju veselību, Siguldas novadā tiks atsāktas bezmaksas nodarbības projekta “Esi vesels Siguldas novadā” ietvaros. Projekta laikā ikviens Siguldas novada iedzīvotājs aicināts apmeklēt piedāvātās nodarbības Siguldas Sporta centrā un Fischer Slēpošanas centrā. Visas nodarbības vadīs sertificēti un pieredzējuši treneri.

Ikvienam būs iespēja apgūt rollerslēpošanas un peldēšanas iemaņas, kā arī iepazīt dažādas vispārējās fiziskās sagatavotības nodarbības. Tiks piedāvātas nodarbības cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, kas notiks gan peldbaseinā, gan Spēka zālē. Uz šīm nodarbībām pieteikšanās tiek organizēta sadarbībā ar biedrību “Cerību spārni”, uz peldēšanas nodarbībām jāpiesakās iepriekš, zvanot uz tālruņa numuru 26879835, savukārt uz Spēka zāles nodarbībām jāpiesakās zvanot uz tālruņa numuru 26761072.

Pirmās tika uzsāktas rollerslēpošanas nodarbības Fischer Slēpošanas centrā. Nodarbības līdz 26. septembrim notiks katru sestdienu, un tās vadīs treneri Raivis Zīmelis un Kaspars Kārkliņš. Iepriekšēja pieteikšanās, rakstot uz e-pasta adresi fsc@siguldassports.lv.

Septembra, oktobra un novembra sestdienās Siguldas Sporta centrā tiks piedāvātas divu veidu nodarbības – ciguns pie treneres Fanijas Šitcas un aerobika pie treneres Anitas Baumanes. Sākoties jaunajam mācību gadam, trešdienās un sestdienās peldbaseinā tiks piedāvātas arī peldēšanas nodarbības Siguldas novada izglītības iestāžu audzēkņiem no 2. līdz 12. klasei. Uz nodarbībām ir ierobežots apmeklētāju skaits un nepieciešama pieteikšanās, zvanot uz tālruņa numuru 25448860.

No novembra līdz martam vispārējās fiziskās sagatavotības nodarbības tiks piedāvātas arī citviet – Siguldas pagastā, Mores pagastā un Allažu pagastā. Kopumā mēnesī tiks plānotas divas nodarbības katrā pagastā.

Visu nodarbību grafiks un informācija tiks publicēta tīmekļa vietnē www.siguldassports.lv un Siguldas Sporta centra un Fischer Slēpošanas centra lapā sociālo tīklu vietnē Facebook.

Nodarbības notiek Eiropas Sociālā fonda projekta Nr. 9.2.4.2/16/I/018 “Esi vesels Siguldas novadā!” ietvaros, kas tiks īstenots līdz 2023. gada decembrim, un tā laikā Siguldas novadā kopumā norisināsies 2380 dažādas aktivitātes – nodarbības, lekcijas, pasākumi un nometnes.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi