×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 2. maijs
Šodien sveicam: Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-09-08
Turpinās projektu pieņemšana Siguldas biznesa inkubatorā

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) biznesa inkubatori izziņo rudens uzņemšanu un aicina jaunos uzņēmējus un biznesa ideju autorus pieteikties pirmsinkubācijas vai inkubācijas programmai. Siguldas biznesa inkubatorā pieteikumu pieņemšana inkubācijas programmā atvērta līdz 20. septembrim.

Atbalsta programmām aicināti pieteikties uzņēmumi, kuri nav reģistrēti ilgāk par trīs gadiem. Tāpat biznesa ideju autori var pievienoties sešu mēnešu pirmsinkubācijas programmai. Pirmsinkubācija ir piemērota gan fiziskām, gan juridiskām personām, kuras vēlas izvērtēt savas biznesa idejas dzīvotspēju.

Pieteikumus pirmsinkubācijai un inkubācijai var iesniegt elektroniski, nosūtot elektroniski parakstītu pieteikumu uz e-pasta adresi liaa@liaa.gov.lv (edoc iesniegšanas termiņa laika zīmogs – līdz plkst. 23.59).

LIAA Siguldas biznesa inkubatorā šobrīd aktīvi ir 47 dalībnieki, no tiem 27 komersanti inkubācijas programmā un 20 ideju autori pirmsinkubācijas programmā. Dalībnieku vidū ir SIA “Canvas WAY” – augstākās kvalitātes personalizētu kanvu jeb foto gleznu druka, SIA “RUBRIG” – gumijas amortizējošo segumu ražotājs, SIA “AKURAT” – Plaukti sporta inventāra uzglabāšanai , SIA “Gcard-online” – “Burtu gliemezītis” – galda spēle bērniem, mācību līdzeklis, SIA “ĀRPUS” – amatalus jeb craft alus darītava, SIA “OKRAFTS” – augstākās kvalitātes longbordu un balansa dēļu ražotājs, SIA “Web Graph” – “WEB SCRAPER” IT risinājumi datu vākšanai, SIA “Bee Tech Services” – “BEEKING” – inovatīva aplikācija pierakstu veikšanai un darbu plānošanai biškopjiem.

LIAA biznesa inkubatoru mērķis ir atbalstīt jaunu, dzīvotspējīgu un konkurētspējīgu uzņēmumu izveidi un attīstību. LIAA biznesa inkubatorus finansē ERAF projekts “Reģionālie biznesa inkubatori un radošo industriju inkubators”.

Papildu informācija pieejama šeit., kā arī Siguldas biznesa inkubatorā, vai rakstot uz e-pasta adresi sigulda@liaa.gov.lv, zvanot uz tālruņa numuru 62400903.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi