×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-09-24
Allažu pamatskola dāvinājumā saņem iekārtas mācību procesa uzlabošanai
24. septembrī ilggadējais Allažu pagasta uzņēmums SIA “Kokpārstrāde 98” Allažu pamatskolai dāvināja vairākas datortehnikas iekārtas, kas skolas personālam un skolēniem uzlabos kvalitatīva mācību procesa nodrošināšanu. Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics pateicībā par nesavtīgu ieguldījumu Allažu pagasta izglītības jomas stiprināšanā SIA “Kokpārstrāde 98” valdes priekšsēdētājam Gunāram Dzenim pasniedza kopības piederības zīmi – sudraba piespraudīti ar Siguldas novada logo, ko gatavojis novada uzņēmums SIA “Baltu rotas”.
 
“Ar uzņēmuma peļnas novirzīšanu ziedojumiem nodarbojamies jau vairāk nekā 10 gadus pateicoties tam, ka uzņēmuma apgrozījums ir pakāpeniski augošs. Pieprasījums ir ļoti liels, lai īstenotu visas vēlmes, tomēr priekšroku dodam izglītībai, arī mākslai, sportam un apkārtējam novadam. Ir liels gandarījums, ka varam palīdzēt tiem, kuriem tas visvairāk vajadzīgs. Īpašs prieks, ka varam atbalstīt mūsu vistuvākos – Allažu pamatskolu, iespēju robežās palīdzot skolai ar dažādiem mācībām nepieciešamiem aprīkojumiem. Novērtējam, ka uz mūsu uzņēmumu skolēni vidusskolas, vēlāk augstskolas laikā nāk apgūt darba iemaņas praksē, kā arī strādāt dažādās kvalifikācijās,” stāsta SIA “Kokpārstrāde 98” valdes priekšsēdētājs Gunārs Dzenis.
 
Allažu pamatskola dāvinājumā saņēma astoņus projektorus, trīs portatīvos datorus, kā arī multifunkcionālu iekārtu dokumentu skenēšanai, kopēšanai un drukāšanai 7000 eiro kopusummā. Svarīgi atzīmēt, ka uzņēmums nodrošinās arī dāvināto programmatūru iekārtu iegādi un saslēgšanu kopējā tīklā. Papildus tam SIA “Kokpārstrāde 98” iecerējusi palīdzēt labiekārtot Allažu pamatskolas zēnu mājturības kabinetu, kā arī atbalstīt bērnudārza āra laukumiņa atjaunošanu. Jau šajā sezonā Allažu pirmsskolas izglītības grupas rotaļu laukumā par SIA “Kokpārstrāde 98” līdzekļiem tiks uzstādīti jauni rotaļu laukuma elementi (šūpoles un slidkalniņš) pirmsskolas bērniem.
 
Siguldas novada uzņēmums SIA “Kokpārstrāde 98” vairāku gadu garumā atbalstījis Allažu pamatskolu ar dažādiem vērtīgiem dāvinājumiem skolas mācību procesa uzlabošanai. Iepriekš Allažu pamatskolas bibliotēkas fonda papildināšanai un aprīkošanai ar informāciju tehnoloģijām saņemts dāvinājums 3000 eiro apmērā. Uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Gunārs Dzenis Karjeras dienās iepazīstinājis skolēnus ar sava uzņēmuma specifiku. Ražošanas procesu vecāko klašu skolēni vērojuši un iepazinuši arī uz vietas uzņēmumā. Tāpat amata prasmju apguvei uzņēmums SIA “Kokpārstrāde 98” sagādājis nepieciešamos kokmateriālus skolas mājturības un tehnoloģiju kabinetam. Līdztekus atbalsta sniegšanai Allažu pamatskolai, uzņēmumam ir sadarbība arī ar pieaugušo basketbola komandu un Allažu pagasta Tautas namu.
 
SIA “Kokpārstrāde 98” un tās valdes loceklis bijis vairākkārtējs “Siguldas novada Gada balvas uzņēmējdarbībā” laureāts, kā arī 2014. gadā saņēmis apbalvojumu kā “Siguldas novada Gada cilvēks Siguldas novada attīstībā” par veiksmīgu uzņēmējdarbību, jaunas ražošanas līnijas atklāšanu un darbavietu saglabāšanu.
 
Pašvaldība izsaka pateicību uzņēmumam SIA “Kokpārstrāde 98” par iniciatīvu Allažu pamatskolas atbalstīšanā un kopienas stiprināšanā!

Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi