×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 2. maijs
Šodien sveicam: Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-10-08
10. oktobrī plānota asfalta frēzēšana Atbrīvotāju ielas posmos; būs īslaicīgi satiksmes ierobežojumi

Būvuzņēmējs SIA “Strauteks” informē, ka sestdien, 10. oktobrī, Krišjāņa Barona ielas un Atbrīvotāju ielas krustojumā notiks frēzēšanas darbi, līdz ar to plānoti īslaicīgi satiksmes ierobežojumi. Savukārt dienas vidū frēzēšana notiks Līvkalnu ielas nobrauktuvē uz Atbrīvotāju ielu. Pēc frēzēšanas darbu veikšanas tuvāko nedēļu laikā labvēlīgos laikapstākļos šajās ielu šķērsošanas vietās norisināsies pacelto krustojumu izbūve. Laikā no 12. līdz 14. oktobrim paceltais krustojums tiks izbūvēts Atbrīvotāju un Vizbuļu ielas krustošanās vietā.

Tāpat 10. oktobrī plānots uzsākt Kalnabeišu alejas asfaltseguma frēzēšanas darbus, kas turpināsies līdz pirmdienai. Labvēlīgos laikapstākļos ielā tiks uzklāta šķembu apakškārta, asfalta seguma apakškārta un tad plānoti asfaltēšanas darbi.

Ņemot vērā labvēlīgos laikapstākļus, SIA “Strauteks” pirmdien, 12. oktobrī, dienas otrā pusē uzsāks Jaunatnes ielas asfalta frēzēšanu. Plānots, ka asfalta seguma apakškārtas ieklāšanas darbi tiks veikti vēl šajā būvniecības sezonā. Pēc apakškārtas ieklāšanas tiks nomainīti un no jauna izbūvēti bortakmeņi, kā arī norisināsies gājēju celiņa atjaunošana. Jaunatnes ielas remontdarbu laikā no plkst. 8.00 līdz 17.00 iedzīvotāji aicināti nenovietot mašīnas būvdarbu zonā. Lai atvieglotu satiksmes dalībnieku pārvietošanos šajā posmā, tiks izvietotas atbilstošas brīdinājuma ceļa zīmes.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi