×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-10-08
Siguldas 1. pamatskolas skolēni pilnveido uzstāšanās prasmes

5. un 6. oktobrī Siguldas 1. pamatskolas 6. un 7. klašu skolēni programmas “Latvijas skolas soma” ietvaros profesionālu pasniedzēju vadībā piedalījās darbnīcā “Mana runa pārliecina”.

Pieredzējušu pasākumu vadītāju Ditas Nitišas un Dzintara Rožkalna vadībā, balstoties uz improvizācijas teātri, meistarklasēs pārbaudītiem uzdevumiem, kā arī caur smiekliem un jokiem skolēni radošajā darbnīcā ieguva priekšstatu, kas ir publiskā runa, kā pārvarēt bailes, paust viedokli, ieinteresēt publiku un noturēt tās uzmanību.

Nodarbības sākumā lektori aicināja iepazīt vienam otru ar jautru spēļu palīdzību, trenējot acu kontaktu un atmiņu. Skolēniem tika doti praktiski padomi, kā veiksmīgi uzstāties klausītāju priekšā, kā stāvēt, cik tālu no publikas atrasties.

Interesanti bija arī pašiem visas jaunās iemaņas izmēģināt, uzstājoties vienaudžu priekšā. Tāpat darbnīcā tika veltīts laiks klausīšanās kultūrai, kura arī nav mazsvarīga.

Nodarbībās apgūtās prasmes noderēs uzstājoties ar radošajiem darbiem, aizstāvot savas izveidotās prezentācijas.

Informāciju sagatavoja:
Projekta “Latvijas skolas soma” koordinatore Siguldas 1. pamatskolā
Laila Biteniece


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi