×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 2. maijs
Šodien sveicam: Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-10-09
Šonedēļ Siguldas novadā: “Siguldas novada Gada balva izglītībā”, bezmaksas sporta nodarbības un citi pasākumi

Šajā nedēļas nogalē kultūras centrā “Siguldas devons” svinīgā apbalvošanas ceremonijā tiks pasniegtas “Siguldas novada Gada balvas izglītībā”, godinot novada pedagogus un izglītības nozares darbiniekus. Siguldas Evaņģēliski luteriskajā baznīcā notiks kora “Atvars” garīgās mūzikas koncerts. Savukārt novadnieki, kuri iecienījuši sportiskas aktivitātes, aicināti piedalīties bezmaksas cigun nodarbībā un bezmaksas peldēšanas nodarbībā cilvēkiem ar īpašām vajadzībām Siguldas Sporta centrā. Fischer Slēpošanas centrā notiks bezmaksas rollerslēpošanas nodarbība. Brīvdienās novadnieki un pilsētas viesi aicināti baudīt zelta rudeni Siguldas skaistākajās vietās un Gaujas senielejas takās. Rudens laika apmeklētājiem iespēja aplūkot unikālu retro velo izstādi “Visa dzīve vienā divritenī” Siguldā, Zinātnes ielā 7.

Piektdien, 9. oktobrī

  • Plkst. 19.00 apbalvošanas ceremonija “Siguldas novada Gada balva izglītībā” kultūras centrā “Siguldas devons”.
    Svinīgajā pasākumā tiks atzīmēta Starptautiskā skolotāju diena un godināti Siguldas novada pedagogi, izglītības nozares darbinieki par sasniegumiem 2019./2020. mācību gadā. Nomināciju “Par mūža ieguldījumu izglītībā” saņems Ilggadējs Siguldas 1. pamatskolas un Siguldas Valsts ģimnāzijas matemātikas, fizikas un rasēšanas skolotājs Elmārs Smelters un Ilggadēja Allažu pamatskolas matemātikas, fizikas skolotāja Vita Bērziņa. Visi nominanti aplūkojami šeit.
    Pasākumā piedalīsies muzikālā apvienība “Trio Tresensus”, kur trīs radoši un talantīgi jaunieši – Līga Griķe, Aigars Raumanis, Uģis Upenieks – aizvedīs apmeklētājus maģiskā skaņu pasaulē kopā ar kokles, saksofona un perkusiju skaņām. Apbalvošanas ceremoniju vadīs pasākuma scenārija autors un režisors – Kristaps Kiršteins.
    Lai nodrošinātu valstī noteikto pulcēšanās normu ierobežošanu, pasākuma apmeklējumam bija iespēja pieteikties līdz 8. oktobrim; visas vietas uz pasākumu ir aizpildītas!

Sestdien, 10. oktobrī

  • Plkst. 9.30 bezmaksas cigun nodarbība Siguldas Sporta centrā.
    Nodarbību vadīs trenere Fanija Šitca. Uz nodarbību ir ierobežots apmeklētāju skaits un nepieciešama pieteikšanās, zvanot uz tālruņa numuru 25448860 vai rakstot e-pasta adresi ssc@siguldassports.lv.
  • Plkst. 10.00 velotreniņi.lv organizētais Granfondo 2020/Zelta rudens MTB Granfondo Fischer Slēpošanas centrā.
  • Plkst. 10.30 bezmaksas rollerslēpošanas nodarbība Fischer Slēpošanas centrā.
  • Plkst. 13.00 bezmaksas nodarbība cilvēkiem ar īpašām vajadzībām Siguldas Sporta centra peldbaseinā.
    Nodarbībai iepriekš jāpiesakās, zvanot uz tālruņa numuru 26879835 (Marika).
  • Plkst. 18.00 svecīšu vakars Mores pagasta kapsētā.

Svētdien, 11. oktobrī

  • Plkst. 16.00 svecīšu vakars Allažu pagasta kapsētā.
  • Plkst. 16.00 jauktā kora “Atvars” garīgās mūzikas koncerts Siguldas Evaņģēliski luteriskajā baznīcā.
    Koncertā skanēs Riharda Dubras, Ērika Ešenvalda, Artura Maskata, Lolitas Ritmanis, Arvo Pērta, Volfganga Amadeja Mocarta, Olas Gjeilo un citu komponistu mūzika. Pie diriģenta pults koncertā būs Jānis Baltiņš un Ilmārs Millers, koncertmeistare – Mareta Beitika. Solo izpildīs Kristīne Baltiņa, bet par muzikālo pavadījumu rūpēsies Jāzepa Mediņa Rīgas Mūzikas vidusskolas jaunie mūziķi – Elza Anete Bauerniece, Agnese Greitāne, Kristaps Laucis, Alma Sedleniece un Nikola Valaine. Ieeja – bez maksas.
    Kora “Atvars” mākslinieciskais vadītājs – Jānis Baltiņš. Plašāka informācija aplūkojama šeit.

 

Izstādes

  • Retro velosipēdu izstāde “Visa dzīve vienā divritenī” Siguldas pagasta Kultūras namā
  • Mākslinieces Kristīnes Kliginas izstāde “Ārpus laika” Siguldas novada bibliotēkā
  • Skolotāju dienai veltīta Mākslas nodaļas pedagogu mākslas darbu izstāde Mākslu skolā “Baltais flīģelis”
  • Mākslinieces Evas Vēveres un Siguldas novada jauniešu kopīgi radītā komiksu izstādes atklāšana jaunradītajā “Kafijas Garāžā” Zaļās Villas kvartālā
  • Mākslu skolas “Baltais flīģelis” audzēkņu vasaras plenēra darbu izstāde “Zaļās Villas krāsainie stāsti” Zaļās Villas kvartālā
  • Karitas Plakanes un Rudītes Līkopas fotoizstāde “Es piederu, vasara, tik tev ar savu tik atvērto dvēseles garu…” Jūdažu Sabiedriskajā centrā
  • Aigara Hibnera fotoizstāde “Spēle” kultūras centrā “Siguldas devons”


 


Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi