×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-10-09
Drošības apsvērumu dēļ atcelts Siguldas 1. pamatskolas absolventu salidojums

Ņemot vērā valstī noteiktos pulcēšanās ierobežojumus un citus drošības pasākumus Covid-19 ierobežošanai, atcelts 17. oktobrī plānotais Siguldas 1. pamatskolas 150 gadu jubilejai veltītais absolventu salidojums. Kad situācija kļūs piemērota publisku pasākumu organizēšanai, skolas absolventu salidojums tiks plānots un par to tiks ziņots gan Siguldas 1. pamatskolas tīmekļa vietnē un sociālajos kontos, gan Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv.

Jau ziņots, ka pērn Siguldas 1. pamatskola svinēja 150 gadu jubileju. Sveicot skolu tās pastāvēšanas laikā, Siguldas 1. pamatskolas atbalsta biedrība izdevusi atmiņu grāmatu “PAMATU SKOLA: Siguldas 1. pamatskola laikmeta liecībās, atmiņās un šodienā”, kurā apkopoti turpat 150 absolventu un 50 pedagogu stāsti par sadzīvi skolā, klasesbiedru piedzīvojumiem gan stundās, gan ārpus tām, kā arī stāsti par pašu skolu, kas, laikam ejot, mainījusi savu nosaukumu un atrašanās vietu. Grāmata tika atvērta šā gada sākumā – 29. februārī. Jāatzīmē, ka grāmatas atvēršanas svētku datums izvēlēts zīmīgi, jo atmiņu grāmatā ir 366 lappuses.

Siguldas 1. pamatskolas jubilejai veltīto grāmatu iespējams iegādāties Siguldas 1. pamatskolā. Sazinoties ar skolu, var vienoties par grāmatas piegādi, tajā skaitā nosūtīšanu pa pastu vai ar pakomātu starpniecību.

Informācija par Siguldas 1. pamatskolas aktualitātēm aplūkojama skolas tīmekļa vietnē un sociālo tīklu vietnē Facebook.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi