×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-10-12
Siguldas Sporta centrs aicina apmeklētājus ievērot piesardzības pasākumus

Ņemot vērā Covid-19 izplatību valstī, Siguldas Sporta centrs aicina apmeklētājus izvērtēt savu veselības stāvokli un pievērst pastiprinātu uzmanību personīgajai higiēnai, atrodoties Siguldas Sporta centrā. Apmeklētāji aicināti ievērot savstarpēju divu metru distanci.

Siguldas Sporta centrā ir izvietoti dezinfekcijas līdzekļi vairākās vietās – gan ienākot Siguldas Sporta centrā, gan pirms izejas uz stadionu ir pieejami dezinfekcijas līdzekļi rokām. Tāpat dezinfekcijas līdzekļi ir izvietoti pirms ieejas Spēka zālē. Apmeklējot Spēka zāli, klientam ir jāpievērš pastiprināta uzmanība personīgās higiēnas jautājumiem un savas darbības zonas dezinfekcijai (roku dezinfekcija pie ieejas zālē un Siguldas Sporta centrā, inventāra apstrāde ar dezinfekcijas līdzekli un salvetēm pirms un pēc vingrojuma izpildes uz konkrētās inventāra). Apmeklētāji aicināti ņemt līdzi savus personīgos vingrošanas paklājiņus. Regulāri visās garderobēs un citās koplietošanas telpās tiek veikta papildu dezinfekcija, lai nodrošinātu šajā situācijā visas nepieciešamās higiēnas prasības.

Spēka zāli, peldbaseinu, Ūdens atrakciju parku un grupu nodarbības drīkst apmeklēt tikai ar iepriekšēju apmeklējuma rezervāciju, zvanot uz tālruni 25448860 vai nosūtot pieteikumu uz e-pasta adresi ssc@siguldassports.lv.

Siguldas Sporta centrā treniņus aizvada arī sportisti no Austrijas, Lielbritānijas un Itālijas, gatavojoties gatavojas starptautiskajām sacensībām Siguldas bobsleja un kamaniņu trasē. Profesionālo sportistu treniņu zona ir nodalīta no Siguldas Sporta centra apmeklētāju zonām. Tāpat sportistiem ir izveidota atsevišķa ieeja vieglatlētikas zonā un ierīkotas atsevišķas tualetes.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi