×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 2. maijs
Šodien sveicam: Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-11-04
“Siguldas devonā” aizvadīts seminārs “Līdzdalības māksla”

30. oktobrī kultūras centrā “Siguldas devons” norisinājās tiešsaistes un klātienes seminārs “Līdzdalības māksla”. Semināra laikā dalībnieki iepazinās ar azartiskiem un pieredzējušiem līdzdalības mākslas projektu veidotājiem un labās prakses projektu piemēriem Latvijā, kā arī praktiskiem padomiem un darba metodēm, kas apkopotas rokasgrāmatā un video stāstos kopienu mākslas projektu veidotājiem.

Līdzdalības mākslā vai kopienas mākslā auditorija tiek tieši iesaistīta radošajā procesā un mākslas darba satura veidošanā, ļaujot kļūt par līdzautoru. Kopienas mākslas aktivitātes ir balstītas profesionālo mākslinieku dialogā ar vietējo sabiedrību, iesaistot auditorijas, kas citkārt varētu nepiedalīties mākslas aktivitātēs. Mērķis šādām aktivitātēm ir ne tikai māksliniecisks, bet arī sociāls, veicinot kopienas saliedēšanu un sociālo aktīvismu.

Viens no spilgtākajiem kopienas projektiem realizēts arī Siguldā – dizaineres Noras Gavares veidotais kopienas dārzs “AUDZ” Zaļās villas kvartāla teritorijā.

Semināru organizēja biedrība “CultureLab” sadarbībā ar kultūras centru “Siguldas devons” un Latvijas Nacionālo kultūras centru. Tas tika īstenots projekta “Līdzdalības māksla” ietvaros, ko finansiāli atbalstīja Sabiedrības integrācijas fonds no Latvijas Republikas Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

Youtube

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi