×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 2. maijs
Šodien sveicam: Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-11-10
Atcelti publiskie pasākumi; darbu turpina bibliotēkas un citas kultūrvietas

Ministru kabinets piektdien, 6. novembrī, lēma izsludināt ārkārtējo situāciju visā valsts teritorijā un apstiprināt jaunus Covid-19 izplatības ierobežojumus, tostarp kultūras nozarē.

No 9. novembra līdz 6. decembrim tiek atcelti un aizliegti visi klātienē notiekošie publiskie kultūras pasākumi:

► Kultūras centrā “Siguldas devons” – kino seansi “Mans mīļākais karš” (10. novembrī), “Benksijs. Noziedzīgās mākslas dzimšana” (24. novembrī), Kārļa Kazāka akustiskais koncerts “Latvijai dziesmu izkrāsot” (14. novembrī) un bērnu izrādes “Multizauri” (22. novembrī) un “Pifa Ziemassvētki” (4. decembrī).
► Koncertzālē “Baltais flīģelis” – koncerti “Big Al & The Jokers un Uldis Ziediņš” (14. novembrī) un “Pēteris Vasks ielūdz – Rudens. Sigulda” (21. novembrī).
► Siguldas pagasta Kultūras namā – kora “Spārni draugu koncerts (13. novembrī), Siguldas pagasta Kultūras nama Pūtēju orķestra draugu koncerts (22. novembrī), maģisko burbuļu triku izrāde bērniem “Mistery Bubbles” (27. novembrī).
► Krimuldas muižā – kamermūzikas koncerts “Il Bacio” (28. novembrī)
► Siguldas novada bibliotēkā – prezentācija “Latvijas Nacionālā arhīva digitālā krātuve: Redzi, dzirdi Latviju!” (13. novembrī).
► Jūdažu bibliotēkā – plānotie lasījumi pieaugušajiem un bērniem Ziemeļvalstu Literatūras nedēļas ietvaros.

Aicinām sekot līdzi informācijai par atceltajiem vai pārceltajiem pasākumiem!

Darbu, atsakoties no pasākumu organizēšanas, turpina kultūras nami, bibliotēkas un citas kultūrvietas ierobežotā darba laikā – no plkst. 6.00 līdz 20.00.

Gan kultūras namos, gan bibliotēkās atļauti individuāli apmeklējumi, kā arī vienas mājsaimniecības locekļu kopīgu apmeklējumu. Iespēju robežās apmeklētājiem tiek nodrošināta vienvirziena plūsma. Apmeklētājiem obligāta prasība lietot mutes un deguna aizsegu.

Siguldas novada bibliotēkās līdz 6. decembrim, kamēr Ministru kabinets izsludinājis ārkārtas situāciju valstī, varēs gan saņemt, gan nodot grāmatas un darba laiks tajās nav mainīts. Lai saīsinātu uzturēšanās laiku, bibliotēkas aicina apmeklētājus pirms došanās uz bibliotēku pasūtīt vēlamās grāmatas elektroniskajā kopkatalogā vai pasūtīt tās, nosūtot pieprasījumu uz konkrētās novada bibliotēkas e-pasta adresi. Bibliotēkā nevar uzturēties lasītavā, savukārt pie datoriem drīkst uzturēties ne ilgāk kā 15 minūtes.. Šajā laikā iedzīvotājiem tiek nodrošināta pieeja attālinātajiem bibliotēkas pakalpojumiem – e-konsultācijām, rakstot uz e-pasta adresi biblioteka@sigulda.lv, zvanot uz telefona numuru 67973258 vai sazinoties sociālo tīklu vietnēs.

Amatiermākslas kolektīvi – kori, orķestri, tautas mūzikas ansambļi, deju un citi tautas mākslas kolektīvi – mēģinājumu procesu turpina īstenot attālināti vai klātienē tikai individuāli vai kopā viena mājsaimniecība.


© www.sigulda.lv


Pasākumi