×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 2. maijs
Šodien sveicam: Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-11-12
Attālinātā apbalvošanas ceremonijā tiks paziņoti grantu konkursa uzvarētāji

12. novembrī plkst. 16.00 notiks attālināta apbalvošanas ceremonija SEB bankas, Jūrmalas pilsētas, Ķekavas, Mārupes, Olaines, Siguldas un Stopiņu novadu kopīgi rīkotajā grantu programmā “(ie)dvesma”. Tajā šogad saņemti 75 pieteikumi jaunu biznesa ideju attīstīšanai un maksimālā naudas summa, uz ko var pretendēt viens granta saņēmējs, ir 10 tūkstoši eiro. Granta līdzekļus varēs izmantot saimnieciskiem mērķiem esošā biznesa attīstīšanai vai arī jauna uzņēmuma izveidei.

Attālināto apbalvošanas un uzvarētāju paziņošanas ceremoniju varēs vērot sociālo tīklu vietnē “Facebook”, un tā sāksies plkst. 16.00. Jaunos uzņēmējus un grantu pretendentus sveiks arī Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.

Jau ziņots, ka visvairāk jaunu biznesa ideju plānots attīstīt Siguldas novadā – saņemts 21 pieteikums, kā arī Mārupes novadā – 19 projektu pieteikumi. Jūrmalas pilsētā jaunas idejas vēlas īstenot 14 projektu iesniedzēji, savukārt Ķekavas novadā – 11. Stopiņu novadā saņemti 6 pieteikumi, savukārt Olaines novadā – 4.

Uzņēmēju ieceres un darbības jomas saistītas ar dažādām nozarēm – plānots attīstīt jaunus tūrisma pakalpojumus, ražot tekstilizstrādājumus (apģērbus, rotaļlietas) un pārtikas produktus, kā arī izstrādāt jaunas digitālās platformas. Vairākas idejas saistītas arī ar skaistumkopšanas un medicīnas pakalpojumiem, izglītību, sportu, kā arī apkārtējās pilsētvides labiekārtošanu.

Saņemto pieteikumu atlase notiks trīs kārtās, izvērtējot gan to atbilstību programmas kritērijiem, gan biznesa plānu un idejas potenciālu. Iesniegtos projektus vērtēs žūrijas komisija, kuras sastāvā būs uzņēmējdarbības profesionāļi un pašvaldību pārstāvji. Rezultātu paziņošana un uzvarētāju apbalvošana notiks 12. novembrī.

Grantu programma “(ie)dvesma” norisinās jau ceturto reizi, un tās mērķis ir veicināt uzņēmējdarbības attīstību Pierīgā. Finansējuma saņemšanai varēja pieteikties gan privātpersonas, kas plāno uzsākt savu biznesu, gan arī jau esoši uzņēmumi, kas veic vai plāno veikt saimniecisko darbību kādā no sešām grantu programmā iesaistītajām pašvaldībām un dibināti pirms ne vairāk kā trim gadiem.

 


© www.sigulda.lv


Pasākumi