×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 2. maijs
Šodien sveicam: Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-12-03
Distanču slēpotājiem Fischer Slēpošanas centrā atvērts 200 metru garš stadiona aplis

Līdz ar piemērotu laikapstākļu iestāšanos, Fischer Slēpošanas centrā atvērts 200 metrus garš stadiona aplis distanču slēpotājiem gan klasikas, gan slidsoļa apgūšanai. 3. decembrī Slēpošanas centra servisa ēka strādā no plkst. 16.00 līdz 22.00, 4. decembrī – no plkst. 16.00 līdz 22.00. Nedēļas nogalē, 5. un 6. decembrī, – no plkst. 10.00 līdz 20.00.

Ņemot vērā, ka darba dienās trasē notiks arī Siguldas Sporta skolas treniņi, lai neveidotos drūzmēšanās, individuālie apmeklētāji 3. un 4. decembrī (ceturtdien un piektdien) aicināti slēpot laikā no plkst. 20.00 līdz 22.00.

Fischer Slēpošanas centrā pieejama inventāra noma un dzērienu, uzkodu automāti. Trases izmantošanas cena pieaugušajiem ir 2 eiro, bet skolēniem, studentiem un pensionāriem – 1,80 eiro. UzrādotSiguldas novada iedzīvotāja ID karti, cena pieaugušajiem ir 1,80 eiro, bet skolēniem, jauniešiem līdz 18 gadu vecumam un pensionāriem – bez maksas, kā arī tiek piemērota 10% atlaide inventāra nomai. Siguldas novada izglītības iestāžu audzēkņiem bonusa programmas ietvaros distanču slēpošanas inventārs ir bezmaksas. Siguldas novada ģimenēm, kuru aprūpē ir trīs un vairāk bērni un kuras ir reģistrētas pašvaldības daudzbērnu ģimeņu atbalsta programmā, tiek piešķirta 20% atlaide ziemas inventāra nomai.

Jāņem vērā, ka piesardzības nolūkos servisa ēkā drīkst vienlaicīgi atrasties līdz astoņām personām, savukārt slēpošanas trasē – līdz 40 personām. Apmeklētāji aicināti ievērot distancēšanos vienam no otra gan trasē, gan servisa ēkā. Roku dezinfekcijas līdzekļi ir pieejami gan servisa ēkā, gan pie servisa ēkas ieejas.

Fischer Slēpošanas centra speciālisti nodrošinājuši nelielu sniega rezervi, lai arī siltāku apstākļu ietekmē varētu sniega segumu papildināt. Sniega ražošanu pārējā trasē varēs turpināt, kad iestāsies stabilāki ziemas apstākļi. Sniega daudzumu un distanču slēpošanas trases kvalitāti var novērtēt Fischer Slēpošanas centra tīkla kamerā. Papildu informācija, zvanot uz tālruņa numuru 29118847. Aktuālajai informācijai par slēpošanas trases darba laikiem, trases stāvokli un treniņprocesiem aicinām sekot līdzi Fischer Slēpošanas centra Facebook lapā.

 


Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv


Pasākumi