×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 2. maijs
Šodien sveicam: Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-12-04
Biedrības “Aicinājums Tev” vadītāja iegūst Tiesībsarga galveno balvu

 

3. decembrī tika atzīmēta vispasaules cilvēku ar invaliditāti diena. Katru gadu Tiesībsarga birojs kopā ar apvienību “Apeirons” un Latvijas Nacionālo bibliotēku atgādina par tiem cilvēkiem, kuri nesavtīgi darbojas cilvēku ar invaliditāti tiesību aizsardzībā, veicina sabiedrības izpratni un iesaista cilvēkus ar invaliditāti savā ikdienas dzīvē. Galveno balvu nominācijā “Pakalpojuma nodrošinātājs” ir saņēmusi novadniece Siguldas novada invalīdu biedrības “Aicinājums Tev” vadītāja Mārīte Rozentāle, kuru vislabāk raksturo teiciens – tie klusie ūdeņi ir visdziļākie! Šī ir diena, kad vēlreiz tiek atgādināts, ka cilvēkiem ar invaliditāti ir tiesības dzīvot pilnvērtīgu dzīvi mūsu sabiedrībā. Pēc Pasaules Veselības organizācijas datiem aptuveni 20% no pasaules iedzīvotājiem ir cilvēki ar dažāda veida invaliditāti.

Mārītei ir plašas zināšanas, kuras tiek pielietotas stāstot par cilvēku ar invaliditāti problēmām, tāpat biedrības vadītāja ir sekmīgi strādājusi Saeimas Sociālo un darba lietu komisijā, kā arī Labklājības ministrijas Sociālās iekļaušanas koordinācijas komitejā.

Novēlam arī turpmāk nezūdošu enerģiju savu aicinājumu īstenošanā!

Lai gan šis gads ir bijis kā liels pārbaudījums ikvienam no mums, tiesībsarga ieskatā bija vēl svarīgāk pateikties tiem cilvēkiem, kuri nodrošina, lai cilvēku ar invaliditāti tiesības tiktu ievērotas un viņu dzīves kvalitāte tiktu uzlabota. Tāpēc arī šajā gadā tika izsludināts konkurss “Gada balva cilvēku ar invaliditāti atbalstam”, kuram šogad pieteicās rekordliels pieteicēju skaits.

Virtuālā gada balvas pasniegšana.

Youtube

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi