×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 2. maijs
Šodien sveicam: Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-12-09
“Siguldas devons” gūst jaunas zināšanas starptautiskās apmācībās

Kultūras centra “Siguldas devons” sabiedrisko attiecību speciāliste Anna Sundukova decembra sākumā piedalās Eiropas kultūras centru kapacitātes celšanas programmas tiešsaistes kursos “Augsti diferencēta mērķa auditorija”. Kursi norisinās attālināti tiešsaistē no 7. līdz 11. decembrim, sniedzot kultūras iestāžu speciālistiem starptautisku pieredzi un mentoringu un palīdzot iegūt jaunas zināšanas un prasmes, kas ir aktuālas darbam ar plašāku un atšķirīgu mērķauditoriju.

Attālināto tikšanās laikā tiek rosināta domapmaiņa un sniegtas zināšanas par citās valstīs realizētiem projektiem un kultūras centru darbu Eiropā un pasaulē aktuālo notikumu kontekstā. Šādas starptautiskas pieredzes gūšana palīdz rast idejas nākotnes projektiem un ceļ jauno kultūras profesionāļu kapacitāti. Šonedēļ notiekošajos kursos uzmanība tiek veltīta dažādām kultūrvidēm, plašākas auditorijas un īpašu mērķgrupu iesaistei kultūras norisēs.

Kursi “Augsti diferencēta mērķa auditorija” ir viena no programmas “Tilts starp Eiropas Kultūras centriem” aktivitātēm. Tajos piedalās kopumā 13 jaunie kultūras profesionāļi no Austrijas, Beļģijas, Čehijas, Gruzijas, Itālijas, Latvijas, Lielbritānijas, Ungārijas un Vācijas. Viņiem šī ir interesanta pieredze, jo pirmo reizi programmas pastāvēšanas 12 gados dalībnieki ar starptautisko lektoru komandu tiekas attālināti un apmainās ar domām un idejām tiešsaistē. Programmu realizē Eiropas Kultūras centru tīkls (European Network of Cultural Center) ar Eiropas Savienības programmas “Radošā Eiropa” (EU programme Creative Europe) finansiālu atbalstu.

Patlaban kultūras centram “Siguldas devons” rit trešā sezona. Kultūras centrs turpina iesākto ceļu jaunas pieredzes veidošanā, formas daudzveidības meklēšanā, kā arī veiksmīgas partnerības un sadarbības projektu īstenošanā, piedāvājot tā apmeklētājiem kvalitatīvus un augstvērtīgus pasākumus, koncertus, teātra izrādes, izstādes. “Siguldas devons” ir kultūras telpa, kurā satiekas dažādu interešu un paaudžu apmeklētāji. Kultūras centrā notiek nodarbības arī Siguldas novada amatiermākslas kolektīviem, Siguldas senioriem, pasākumi cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, kā arī skolēniem. Perspektīvā nākotnē kultūras centram ir nozīmīgi izprast, kā dažādot piedāvājumu un kā veidot komunikāciju ar sabiedrību, lai uzrunātu arī to sabiedrības daļu, kas līdz kultūras centram nenonāk, kā arī – kā veidot attiecības ar dažādajām kopienām, kas kultūras centru apmeklē.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi