×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 2. maijs
Šodien sveicam: Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-12-11
Šonedēļ Siguldas novadā: eņģeļu projekcijas Siguldas, Mores un Allažu pagastā, slēpošana un citi notikumi

Svētku gaidīšanas laikā novadniekiem un pilsētas viesiem Siguldā iespēja iepazīt 10 mazus, bet aizraujošus eņgelīšus interaktīvā sajūtu takā “Eņģeļu taka”, kas ved no Siguldas dzelzceļa stacijas laukuma līdz pat Siguldas Evaņģēliski luteriskajai baznīcai. Vienā no pastaigu takas pieturpunktiem – Svētku laukumā – skaisti apgleznots atgriezies mūsu S! Fotografējoties pie S!, sociālajos tīklos aicinām pievienot tēmturi #siguldaaizrauj.  Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā tirdzniecības kioskos izveidota instalācija “Atceries neaizmirst”, kurā varēs satikt trīs eņģeļus, kas mums visiem atgādinās par būtiskām lietām, piemēram, atcerēties svētkos piezvanīt kādam, kurš to gaida, palīdzēt tiem, kam tas visvairāk nepieciešams, kā arī atbalstīt līdzcilvēkus. Nedēļas nogalē svētku sajūtu varēs notvert arī Siguldas, Mores un Allažu pagastā, kur uz namu fasādēm Mākslu skolas jaunāko audzēkņu radītie eņģelīši atdzīvosies ar video projekciju palīdzību. Ziemas prieku baudītājiem Fischer Slēpošanas centrā atvērts 200–250 metru garš stadiona aplis distanču slēpošanai, savukārt Siguldas Pilsētas trase gaidīs kalnu slēpošanas un snovborda braucējus.

Piektdien, 11. decembrī

  • No plkst. 16.00 līdz 20.00 eņģeļu video projekcijas uz Mores pagasta Tautas nama fasādes.
    Video animācija ilgs apmēram 10 minūtes un noteiktajā vietā un laikā atkārtosies visu vakaru. Tās laikā būs iespējams ieraudzīt visus Mākslu skolas jaunāko audzēkņu zīmētos eņģeļus, aicinot novadniekus gatavoties svētkiem savās ģimenēs un labos darbus un domas saviem mīļajiem sūtīt attālināti.
  • No plkst. 20.00 līdz 22.00 Fischer Slēpošanas trase atvērta distanču slēpošanai.
    Slēpotājiem pieejams 250 metrus garš stadiona aplis slidsoļa apgūšanai, savukārt 200 metru stadiona aplis klasikas špūrei. Slēpošanas centra ēkā pieejama inventāra noma un dzērienu, uzkodu automāti.
    Piesardzības nolūkos servisa ēkā drīkst vienlaicīgi atrasties līdz astoņām personām, savukārt slēpošanas trasē – līdz 40 personām. Apmeklētāji aicināti ievērot distancēšanos vienam no otra gan trasē, gan servisa ēkā. Roku dezinfekcijas līdzekļi ir pieejami gan servisa ēkā, gan pie servisa ēkas ieejas.
    Trases izmantošanas cena pieaugušajiem ir 2 eiro, bet skolēniem, studentiem un pensionāriem – 1,80 eiro.Uzrādot Siguldas novada iedzīvotāja ID karti, cena pieaugušajiem ir 1,80 eiro, bet skolēniem, jauniešiem līdz 18 gadu vecumam un pensionāriem – bez maksas, kā arī tiek piemērota 10% atlaide inventāra nomai. Siguldas novada izglītības iestāžu audzēkņiem bonusa programmas ietvaros distanču slēpošanas inventārs ir bezmaksas. Siguldas novada ģimenēm, kuru aprūpē ir trīs un vairāk bērni un kuras ir reģistrētas pašvaldības daudzbērnu ģimeņu atbalsta programmā, tiek piešķirta 20% atlaide ziemas inventāra nomai.

Sestdien, 12. decembrī

  • Plkst. 10.00 bezmaksas skriešanas nodarbība pie Siguldas Sporta centra.
    Nodarbību vadīs treneris Kaspars Kārkliņš. Ņemot vērā valdībā noteiktos stingros drošības pasākumus, grupu nodarbībā atļauts vienlaicīgi piedalīties ne vairāk kā 10 personām. Uz nodarbībām aicinām ģērbties atbilstoši laika apstākļiem. Lai apmeklētu nodarbības, ir jāveic obligāta iepriekšēja pieteikšanās, zvanot uz tālruņa numuru 25448860.
  • No plkst. 10.00 līdz 20.00 Fischer Slēpošanas trase atvērta distanču slēpošanai.
  • No plkst. 10.00 līdz 22.00 Siguldas Pilsētas trase atvērta kalnu slēpošanai un snovbordam.
    Pirms apmeklējuma obligāti jāveic rezervācija, zvanot uz tālruņa numuru 25733008. Viens apmeklētājs var rezervēt apmeklējumu maksimāli uz divām stundām. Ņemot vērā apmeklētāju skaita ierobežojumus, bez rezervācijas kalna apmeklējums nav atļauts. Trases vadība lūdz atteikt rezervāciju situācijā, ja mainās personīgie dienas plāni, lai tiktu dota iespēja trasi apmeklēt citiem.
    Apmeklētājiem būs pieejams nomas inventārs gan slēpošanai, gan snovbordam. Trases darba laikos būs atvērta arī kafejnīca “Finišs”, kurā iespējams iegādāties līdzņemšanai ēdienus un siltos dzērienus.
    Siguldas Pilsētas trasē lielā pacēlāja izmantošanas cena pieaugušajiem ir 0,65 eiro (viena reize), bet skolēniem, studentiem un pensionāriem – 0,60 eiro (viena reize).Uzrādot Siguldas novada iedzīvotāja ID karti, kalna izmantošanai un inventāra nomai 10% atlaide. Ķīlas nauda par elektronisko karti ir 5 eiro, kas tiek atgriezta, karti nododot.
  • No plkst. 16.00 līdz 21.00 eņģeļu video projekcijas uz Siguldas pagasta Kultūras nama fasādes.

Svētdien, 13. decembrī

  • No plkst. 10.00 līdz 20.00 Fischer Slēpošanas trase atvērta distanču slēpošanai.
  • No plkst. 10.00 līdz 22.00 Siguldas Pilsētas trase atvērta kalnu slēpošanai un snovbordam.
  • No plkst. 16.00 līdz 20.00 eņģeļu video projekcijas uz Allažu pamatskolas fasādes.

Foto: @sicaanete

 


Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi