×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 2. maijs
Šodien sveicam: Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-12-21
Martinam Dukuram un brāļiem Šiciem panākumi Pasaules kausa sacensībās

Aizvadītās nedēļas nogalē Īglsā, Austrijā, Pasaules kausa posmā skeletonā Martins Dukurs izcīnīja uzvaru, bet Tomass Dukurs ieguva 8. vietu 18 skeletonistu konkurencē. Sieviešu konkurencē Latvijas skeletoniste Endija Tērauda sasniedza 15. vietu. Savukārt Vintenbergas trasē, Vācijā, Siguldas novadnieki Andris un Juris Šici izcīnīja trešo vietu kamaniņu sporta Pasaules kausa izcīņas ceturtā posma sacensībās divnieku ekipāžām. Trešo vietu dāmu sacensībās kamaniņu sportā izcīnīja krimuldiete Elīza Tīruma.

Skeletona sacensībās Martins Dukurs uzvarēja arī visos trijos iepriekš sezonā aizvadītajos posmos, bet Īglsā viņš Pasaules kausa sacensībās ir nepārspēts kopš 2010. gada.

Kamaniņās Brāļi Šici no uzvarētājiem divu braucienu summā atpalika 0,242 sekundes. Tikai soli aiz goda pjedestāla palika vēl viena latviešu ekipāža – Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš, kuri no Vendla/Artla atpalika 0,296 sekundes. Bet Mārtiņš Bots/Roberts Plūme ierindojās 15. pozīcijā. 19. decembrī sacensības Vinterbergas trasē aizvadīja arī dāmas, kur latviešu sportiste Elīza Tīruma ierindojās 3. vietā; 12. vietā Kendija Aparjode, bet 16. – Sigita Bērziņa.

Šā kalendārā gada pēdējā Pasaules kausa posmā kamaniņu sportā svētdien, 20. decembrī, Vācijā, Vinterbergas trasē, Riks Kristens Rozītis izcīnīja 10. vietu, kvalificējoties Sprinta kausam. Artūrs Dārznieks ierindojās 16. pozīcijā, bet Gints Bērziņš – 18. vietā. Svētdien Sprinta kausā Elīza Tīruma izcīnīja sesto vietu, bet Kendija Aparjode – septīto. Vīru konkurencē vienīgais Latvijas kamaniņu braucējs šajā disciplīnā R. K. Rozītis palika 14. vietā. Divnieku sacensībās Juris un Andris Šici sākotnēji bija astotie, bet pēc Krievijas ekipāžas diskvalifikācijas pakāpās uz septīto vietu. Mārtiņš Bots un Roberts Plūme palika devītajā vietā, bet Oskars Gudramovičs un Pēteris Kalniņš piedzīvoja kritienu, kas viņus ierindoja 14. pozīcijā.

Kopvērtējumā dāmu konkurencē E. Tīrumai 5. vieta, K. Aparjodei 8. vieta , U. Zirnei 18. vieta, bet S. Bērziņai – 19. Vīru konkurencē 14, 15. un 16. vietā ir Artūrs Dārznieks, Kristers Aparjods un Rozītis, savukārt 23. pozīciju ieņem Gints Bērziņš. Divniekos kopvērtējumā brāļi Šici ir piektie, Gudramovičs/Kalniņš – 10. vietā, bet Bots/Plūme 11. vietā.

Savukārt Austrijā, Īglsas trasē, aizvadītajā nedēļā notika Pasaules kausa posms bobslejā, kur 2. vietu izcīnīja Oskara Ķibermaņa divnieks. Ierasti par sacensību uzvarētāju kļuva Frančesko Frīdriha divnieku ekipāža. Trešo vietu dalīja Johannesa Lohnera un Hansa Petera Hanighofera divnieki. Ralfa Bērziņa ekipāža divu braucienu summā ieguva 7. vietu.

Pasaules kausa kopvērtējumā pēc septiņām sacensībām līderpozīcijās ir Fračesko Frīdrihs, viņam seko Johannes Lohners, bet trešais ir Oskars Ķibermanis. Ralfam Bērziņam 5. vieta, bet Oskaram Melbārdim – 12.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi