×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 2. maijs
Šodien sveicam: Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-12-21
No “Laimas” labdarības namiņa Siguldas novada bērniem nogādātas 110 dāvanas

20. decembrī noslēdzās “Laimas” labdarības namiņa projekts. Pateicoties tam, ar sabiedrības atbalstu uz Siguldas novadu tiks nogādātas 110 dāvanas bērniem, sarūpējot viņiem tik ļoti kārotās dāvanas svētkos. Sarūpētās dāvanas saņems bērni no maznodrošinātām, daudzbērnu un audžu ģimenēm, kuriem šobrīd klājas grūtāk nekā citiem.

“Laimas” labdarības namiņš šogad viesus uzņēma tikai virtuāli; no 20. novembra līdz 20. decembrim tas tika apmeklēts vairāk nekā 24 000 reižu. Starp “Laimas” labdarības namiņa viesiem bija vairāk nekā 1 500 labdaru, tostarp Latvijas Valsts prezidents Egils Levits ar kundzi Andru Leviti, Sanda Dejus, Anna Rozīte un citas sabiedrībā zīnāmas personas. Dāvanas gādāja ne tikai cilvēki individuāli, bet arī ģimenes, darba kolektīvi, komandas un skolotāji ar saviem audzēkņiem. Kopīgiem spēkiem šajos svētkos izdevies piepildīt vairāk nekā 1 200 bērnu sapņus par svētku brīnumu no 11 Latvijas pilsētām un novadiem.

Pateicoties labdarības namiņam, iespējams īstenot bērnu kvēlākās vēlmes, kas turpmāk palīdzēs viņiem attīstīt talantus un kvalitatīvi pavadīt brīvo laiku. Jāatzīmē, ka šogad bērnu zīmētajās kartītēs minētās vēlmes bija ļoti daudzveidīgas – apģērbs, rotaļlietas, segas un spilveni, skolai nepieciešamas lietas, mūzikas instrumenti un citas lietas kvalitatīvai brīvā laika pavadīšanai un talantu attīstīšanai. Papildus tam bērni šogad vairāk nekā citus gadus lūdza arī datorus, kas nepieciešami attālināto mācību apguvei.

Projekts šogad tika īstenots devīto gadu pēc kārtas. To organizēja SIA “Orkla Latvija” ciešā sadarbībā ar Latvijas reģionu sociālajiem dienestiem un tajā piedalījās bērni no ģimenēm ar dažādiem sociālajiem statusiem – gan no daudzbērnu, audžu ģimenēm, maznodrošinātām ģimenēm, gan arī bērni ar invaliditāti.

Siguldas novada pašvaldības Sociālais dienests izsaka pateicību par sadarbību ar “Laimas” labdarības namiņu, kā ietvaros 110 bērniem no Siguldas novada ģimenēm tika sarūpētas bērnu sapņotās dāvanas. Pateicība par atsaucību un sadarbību “R.R. fondam”, kas jauniešus iepriecināja un apbalvoja par pozitīvu attieksmi pret mācību darbu, sadarbojoties ar mentoriem, SIA “WSDS” (www.tavasdurvis.lv) ziedotājiem, kas pēc pašu iniciatīvas sarūpēja Siguldas novada ģimenei jaunas mājokļa durvis, un brīvprātīgajiem ziedotājiem, kas sarūpēja vēl 50 dāvanas bērniem šajā īpašajā laikā. Sociālais dienests novērtē sniegto atsaucību, atbalstu, sadarbību un ieguldīto darbu, iekrāsojot 2021. gada sākumu ar sapņu piepildīšanās un prieka krāsām!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi