×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 28. aprīlis
Šodien sveicam: Gundega, Terēze
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-12-22
Siguldas novada skolēni dāvinājumā saņem datorus

Ziemassvētku brīnumu radīšanas laikā Siguldas novada uzņēmēji Vita un Imants Rendenieki Siguldas novada 10 daudzbērnu ģimenēm dāvina datorus, lai ģimenēs visiem bērniem vienlaicīgi būtu iespēja kvalitatīvi iesaistīties attālinātajā mācību procesā.

Datorus saņēma ģimene Allažu pagastā, divas ģimenes Mores pagastā, kā arī ģimenes, kuru bērni mācās Siguldas 1. pamatskolā, Laurenču sākumskolā un Siguldas pilsētas vidusskolā. Divas ģimenes, kurās aug un mācās četri skolēni, saņēma dāvinājumā katra divus datorus.

Līdz ar ārkārtējās situācijas izsludināšanu Covid-19 izplatības dēļ un pieņemto lēmumu mācību procesu skolās nodrošināt attālināti, vairākām ģimenēm arī Siguldas novadā attālinātais mācību process kļuvis par izaicinājumu, jo pietrūkst viedierīču, lai varētu visi ģimenē esošie skolēni pilnvērtīgi iesaistīties mācībās. Visvairāk šī situācija skar bērnus no trūcīgām un daudzbērnu ģimenēm. Lai Siguldas novada skolēniem ārkārtējās situācijas laikā būtu iespēja piedalīties attālinātajā mācību procesā, visas novada pašvaldības izglītības iestādes savu iespēju robežās ir izsniegušas skolēniem un pedagogiem attālinātajam mācību procesam kopumā 120 viedierīces.

Siguldas novada pašvaldība izsaka pateicību Vitai un Imantam Rendeniekiem par atbalstu novadnieku ģimenēm un novērtē iesaistīšanos palīdzības sniegšanā līdzcilvēkiem!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi