×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 2. maijs
Šodien sveicam: Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2020-12-28
Aicina iesniegt projektus Kapacitātes projektu konkursā

Aktīvo iedzīvotāju fonds ir izsludinājis Kapacitātes konkursu, lai Latvijas pilsoniskās sabiedrības organizācijas varētu plānot aktivitātes, kuras ir vērstas uz organizācijas attīstību un izaugsmi. Līdz 2021. gada 15. februāra plkst. 14.00 Latvijas pilsoniskās sabiedrības organizācijas aicinātas sagatavot un iesniegt projektu pieteikumus organizācijas kapacitātes stiprināšanai. Projektu pieteikšana norisinās Aktīvo iedzīvotāju fonda projektu tiešsaistes sistēmā. Projektu konkursā aicināti piedalīties arī Siguldas novadā esošās biedrības vai nodibinājumi.

Konkursa ietvaros var plānot aktivitātes, kuras ir vērstas uz pilsoniskās sabiedrības organizāciju sadarbību un tīklošanos, cilvēkresursu kompetenču celšanu, finanšu ilgtspējas attīstību un līdzekļu piesaisti, kā arī citas aktivitātes, kas vērstas uz organizācijas attīstību un veicina tās pāreju uz nākamo organizācijas brieduma līmeni ar mērķi efektīvāk un ar lielāku ietekmi darboties savu mērķu sasniegšanā.

Kopējais konkursa budžets ir 1 060 000 eiro, un tajā plānots atbalstīt vismaz 50 projektus. Viena projekta finansējums var būt no 6 000 līdz 20 000 eiro līdz pat 100% no projekta kopējā budžeta (Covid-19 laikā līdzfinansējums nav obligāts). Projekta īstenošanas ilgums var būt no 6 līdz 24 mēnešiem, tas jāizīsteno laikā no 2021. gada 1. aprīļa līdz 2023. gada 30. septembrim. Organizācijai jābūt reģistrētai Biedrību un nodibinājumu reģistrā pirms 2020. gada 15. februāra.

Šis ir trešais Aktīvo iedzīvotāju fonda projektu konkurss, un tā mērķis ir stiprināt Latvijas pilsoniskās sabiedrības sektora un pilsoniskās sabiedrības organizāciju ilgtspēju un kapacitāti.

Papildu informācija par projektu konkursi apskatāma šeit.


© www.sigulda.lv


Pasākumi