×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-01-18
Mores pamatskolā mācību procesu īsteno arī dabā

Viens no Mores pamatskolas mērķiem ir nodrošināt skolēniem mācību procesu, kas ir tuvināts ikdienas dzīvei, tāpēc skolas ikdiena ir mācību procesa īstenošana ārpus skolas telpām – brīvā dabā.

Kā pirmsskolas izglītības audzēkņiem, tā arī skolēniem katru dienu dažādās mācību jomās un mācību priekšmetos tiek īstenotas āra nodarbības. Bērni āra nodarbībās apgūst ne tikai dažādus dabaszinātņu priekšmetus, bet arī zīmēšanu, ģeogrāfiju un pat svešvalodu, tādējādi bērniem ir iespēja teorētiskās iegūtās zināšanas pielietot ikdienas dzīvē brīvā dabā un svaigā gaisā.

Piemēram, aizvadītajā nedēļā pirmsskolas izglītības grupiņas “Mārītes” bērni pētīja un eksperimentēja ar sniegu, veidojot izpratni par to, kā tad īsti rodas sniegs un ledus. Bērni veidoja dekorus no dabas materiāliem, kurus pēc savas patikas sakārtoja krāsainā ūdenī. Kad dekoriņi sasals, audzēkņi ar tiem izdekorēs piesnigušos kokus.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi