×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 1. maijs
Šodien sveicam: Ziedonis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-01-29
Bērnudārzam “Saulīte” jauna vadītāja – Sanda Trautmane

28. janvāra Siguldas novada pašvaldības domes sēdē par Siguldas novada pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādes “Saulīte” vadītāju apstiprināta Sanda Trautmane.

S. Trautmane bērnudārza “Saulīte” vadītāja amatā darbu sāks 8. februārī. Sandas ikdienas darba pienākumos būs nodrošināt pirmsskolas izglītības iestādes “Saulīte” darbības plānošanu, stratēģiskās attīstības plāna un izglītības programmu īstenošanu un audzināšanas darba norisi. Uzsākot darbu, Sanda apliecina, ka bērnudārzā veicinās drošu, atbalstošu vidi, kur ikviens audzēknis var atklāt savas vajadzības un attieksmes, kas vērstas uz viņa dabisko attīstību. Svarīgi, lai bērnudārzā audzēkņi iemācītos patstāvību, pašapzinību un atbildību, ļaujot katram būt pētniekam un darītājam. Tādējādi nozīmīga loma ir skolotājam – tam jābūt cilvēkam, kas iedvesmo, kam ir degsme un interese par darbu, lai ikdienā mērķtiecīgi un sekmīgi veicinātu audzēkņu izaugsmi.

Sanda izglītības iestādes vadības pieredzi guvusi, strādājot Ozolnieku novada pirmsskolas izglītības iestādes “Pūcīte” vadītājas amatā un pirmsskolas izglītības iestādē “Bitīte” vadītāja vietnieces amatā. Rīgas Pedagoģijas un Izglītības vadības akadēmijā ieguvusi profesionālā bakalaura grādu izglītībā ar pirmsskolas un sākumskolas skolotāja kvalifikāciju, kā arī profesionālā maģistra grādu pedagoģijā, un šobrīd turpina apgūt praktisko Montesori pedagoģiju. No darba pienākumiem brīvajā laikā Sanda aizraujas ar latviešu un ārzemju literatūru, rokdarbiem, aktīvo atpūtu un sportu, kā arī ar dārzniecību.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi