×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 2. maijs
Šodien sveicam: Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-01-29
Pagarina lasītveicināšanas programmu “Bērnu, jauniešu un vecāku žūrija”

Līdz 28. februārim pagarināts lasīšanas veicināšanas programmas “Bērnu, jauniešu un vecāku žūrijas 2020” grāmatu kolekcijas vērtēšanas laiks. Šogad tradicionālo 6 grāmatu vietā par interesantāko un tīkamāko lasāmvielu var nobalsot, aizpildot anketu, ja ir izlasītas 3–4 kolekcijas grāmatas, tādējādi programmā iespējams iesaistīties arī tiem, kuri vēl to nav izdarījuši.

Siguldas novada bibliotēka aicina lasītājus, kas ir izlasījuši vismaz 3–4 kolekcijas grāmatas, aizpildīt anketu elektroniski, izmantojot piekļuves kodu PHGEC, Latvijas Nacionālās bibliotēkas Lasāmkoka vietnē.

Tā kā Siguldas novada bibliotēkas apmeklētājiem ir slēgta līdz 8. februārim ieskaitot, iedzīvotāji grāmatas aicināti pasūtīt Siguldas pagasta Centra bibliotēkā, Siguldas pagasta Jūdažu, Allažu vai Mores pagasta bibliotēkā. 3td.lv e-grāmatu bibliotēkā ir pieejamas 3 kolekcijas grāmatas:

  • 9+ vecuma grupā: Anna Starobiņeca “Vilka midzenis”;
  • 15+ vecuma grupā: Gatis Ezerkalns “Ragana manā skapī” un Džejs Ašers “Trīspadsmit iemesli”.

Siguldas novada bibliotēka iesaka vecākiem kopā ar bērniem darboties ar Latvijas Nacionālās bibliotēkas sagatavotajām darba lapām “Lasi! Atbalsti! Iesaisties!”, kas ļaus labāk iepazīt žūrijas bērnu grāmatas.

Veiksmīgai lasīšanas veicināšanas programmas “Bērnu, jauniešu un vecāku žūrija” 2020. gada grāmatu kolekcijas iepazīšanai iespējams izmantot arī satura vadlīnijas.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi