×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 1. maijs
Šodien sveicam: Ziedonis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-02-01
Topošo pirmklasnieku vecāku informatīvās dienas šogad notiks tiešsaistē

Sākot ar februāri, Siguldas novada pašvaldības izglītības iestādes organizēs informatīvās dienas topošajiem pirmklasniekiem un viņu vecākiem. Ņemot vērā valstī esošo ārkārtējo situāciju un pulcēšanās ierobežojumus, informatīvās dienas norisināsies tiešsaistē. To laikā varēs uzzināt par izglītības iestādi, tās piedāvātajām izglītības programmām un interešu izglītības iespējām. Tāpat tikšanās laikā pašvaldības pārstāvji sniegs informāciju par pirmklasnieku skaita prognozēm nākamajā mācību gadā un reģistrācijas kārtību.

 

 

Informācijas dienas tiešsaistē topošo pirmklasnieku vecākiem ar Siguldas novada pašvaldības izglītības iestāžu vadību notiks:

  • Laurenču sākumskolā – 11. februārī plkst. 18.30 (pieteikties līdz 9. februārim iespējams šeit);
  • Siguldas 1. pamatskolā – 16. februārī plkst. 18.30 (pieteikties līdz 15. februārim iespējams šeit);
  • Siguldas pilsētas vidusskolā – 17. februārī plkst. 18.30 (pieteikties līdz 15. februārim iespējams šeit);
  • par uzņemšanu Mores pamatskolā interesēties, zvanot uz tālruņa numuru 26153596;
  • par uzņemšanu Allažu pamatskolā interesēties, zvanot uz tālruņa numuru 26187626.

Mācībām 1. klasēs prioritāri tiek uzņemti Siguldas novadā deklarētie bērni. Topošos pirmklasniekus, kuriem attiecīgajā pilsētas skolā jau mācās brāļi vai māsas, pieteikt 1. klasē varēs laikā no 10. līdz 26. februārim. Šo bērnu vecāki atbilstoši epidemioloģiskajai situācijai pieteikumu mācībām 1. klasē aicināti aizpildīt elektroniski pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv. Tie vecāki, kuriem nav iespēju aizpildīt pieteikumu elektroniski, aicināti aizpildītu un parakstītu pieteikumu ievietot attiecīgās izglītības iestādes pastkastē (pieteikuma veidlapa Laurenču sākumskolai, Siguldas 1. pamatskolai, Siguldas pilsētas vidusskolai).

Pārējie topošo pirmklasnieku vecāki reģistrēt bērnu mācībām 1. klasē 2021./2022. mācību gadam varēs no 1. marta plkst. 8.00, iesniedzot iesniegumu izvēlētajā skolā vai elektroniski pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv. Informācija par klātienes iesniegumu iesniegšanu tiks precizēta atbilstoši aktuālajai situācijai valstī.

Vecākiem, kuri bērnu vēlēsies reģistrēt elektroniski, jau no 18. februāra būs pieejama priekšreģistrācija – datu iepriekšēja ievadīšana sistēmā pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv, tomēr svarīgi atcerēties, ka priekšreģistrācija nozīmē tikai datu saglabāšanu sistēmā un 1. martā no plkst. 8.00 ir jāveic datu iesniegšana.

Gan elektroniski, gan klātienē saņemtie iesniegumi tiek apvienoti vienā reģistrā pēc “rāvējslēdzēja” principa brīdī, kamēr abas rindas norit vienlaicīgi, kā arī ņemot vērā noteiktās prioritātes, kas nosaka, ka primāri pilsētas skolās tiek uzņemti novadā deklarēto attiecīgās skolas skolēnu brāļi vai māsas, kā arī novadā deklarēto ģimeņu bērni.

Plašāka informācija par reģistrāciju un uzņemšanu mācībām 1. klasē aplūkojama saistošajos noteikumos “Par kārtību, kādā bērnus reģistrē un uzņem Siguldas pilsētas vispārējās izglītības iestāžu 1. klasēs” vai sazinoties ar Siguldas novada pašvaldības Izglītības pārvaldes speciālistiem.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi