×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-02-03
Pašvaldība uzsāk komunikāciju sociālo tīklu vietnē “Instagram” jaunā kontā @siguldaaizrauj

Sigulda nemet plinti krūmos! Tāds ir mūsu moto saistībā ar 2020. gada decembrī nozagto “Sigulda_aizrauj” kontu sociālo tīklu vietnē “Instagram”. Šo kontu naktī uz 10. decembri pārņēma kāds turks, kurš šobrīd to pārsaucis par @Ilhansenpai. Siguldas novada pašvaldība jau vairāk nekā pusotru mēnesi mēģinājusi kontu atgūt, bet tas izrādījies nesekmīgi smagnēji robotizētās komunikācijas dēļ. Esam nolēmuši skatīties uz priekšu un veidot jaunu “Instagram” kontu @siguldaaizrauj, un aicinām iedzīvotājus sekot un kopā to iedzīvināt ar lielāku jaudu, aizraujošākām fotogrāfijām un spēcīgāku kopienas sajūtu!

3. februārī Siguldas novada pašvaldība uzsāk komunicēt sociālo tīklu vietnē “Instagram”, atkārtoti un mērķtiecīgi audzējot sekotāju pulku un, tāpat kā līdz šim, daloties ar priecīgajiem un krāšņajiem fotomirkļiem Siguldas pilsētvidē un dabā. Joprojām lietosim tēmturi #siguldaaizrauj, kā arī ziemas aktivitāšu tēmturi – #ziemadzīvoSiguldā.

Turpmākajā komunikācijā, vairojot sekotāju skaitu, veidosim vēsturiskus atskatus par to, kā mums gājis pirms Covid-19, ievietosim pašvaldības svarīgāko aktualitāšu virsrakstus un fotogrāfijas, tāpat arī tiks publicēts apkopojums, ko nedēļas nogalēs darīt Siguldas novadā. Veidosim aktuālās fotogalerijas, kā Siguldas novadā un Gaujas senielejā snieg sniegs, veidojas kupenes, plaukst pirmās vizbulītes un ievziedi. Kā mūzikas skaņas apņem Siguldas pilsdrupas vai putnu balsis un strautu čalošana piedzied visu dabu. Tāpat kā iepriekš, informēsim par oranžajām lapām un ražīgajām ābelēm vai dzīvnieku gaitām mūsu mežos. Un dalīsimies ar novadnieku un viesu fotogrāfijām, lai vairotu prieku par kopā piedzīvoto!

Turpināsim popularizēt Siguldu kā tūrisma galamērķi ne tikai Latvijas, bet arī Baltijas un pasaules mēroga kartē, kā arī veidosim sadarbību ar vietējiem uzņēmējiem dažādu tūrisma produktu, piedāvājumu un citu aktivitāšu popularizēšanā.

Aicinām sekot līdz Siguldas kontam @siguldaaizrauj sociālo tīklu vietnē “Instagram” un dalīties ar saviem skaistākajiem, ģimeniskākajiem un piedzīvojumu pilnajiem fotomirkļiem aizraujošajā un aktivitāšu galvaspilsētā Siguldā!


© www.sigulda.lv


Pasākumi