×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 1. maijs
Šodien sveicam: Ziedonis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-02-03
5.–12. klašu skolēnus aicina kļūt par Lielās Talkas vēstnešiem

Aktualizējot nepieciešamību rūpēties par vidi un saglabāt to tīru un skaistu nākamajām paaudzēm, Vislatvijas kustība Lielā Talka un Pasaules Talka aicina 5.–12. klašu skolēnus piedalīties konkursā “Tīra vide – neatņemama mana un manu vienaudžu Latvijas sastāvdaļa”.

Konkurss norisinās līdz 15. martam, un tā laikā jaunieši individuāli vai komandās aicināti izveidot radošu 80 sekunžu (horizontāli filmētu) video klipu, kurā akcentē vides lomu un nepieciešamību saglabāt tīru Latviju nākamajām paaudzēm, tādā veidā kļūstot par 2021. gada Lielās Talkas vēstnešiem un ideju nesējiem zaļas, tīras Latvijas un pasaules veidošanā. Radošais projekts jāiesūta uz e-pasta adresi gita.sauka@onecom-latvia.com. Kopā ar video klipu, jāiesniedz informācija par autoriem: neliels apraksts un kontaktinformācija (e-pasta adrese un tālruņa numurs), kā arī skolas nosaukums.

Savukārt līdz 25. martam žūrija izvēlēsies vienu radošāko autoru komandu katrā no reģioniem: Kurzemes, Latgales, Vidzemes, Zemgales un Rīgas. Piecu labāko darbu autori tiks aicināti uz “Lielās Talkas 2021” ietalkošanas pasākumu Rīgā, no 1. aprīļa kļūstot par daļu no Lielās Talkas informatīvās kampaņas, bet konkursa labākais darbs kļūs par TV reklāmas rullīti kanālā “TV3”.

Konkursa nolikums un aktuālā konkursa informācija aplūkojama Lielās talkas tīmekļa vietnē www.talkas.lv. Papildu informācija pieejama pie projektu koordinatores Gitas Saukas, zvanot uz tālruņa numuru 28326828 vai rakstot uz e-pasta adresi gita.sauka@onecom-latvia.com.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi