×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 2. maijs
Šodien sveicam: Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-02-09
Grāmatu izsniegšanai atvērta Siguldas novada bibliotēka

Noslēdzoties inventarizācijai, Siguldas novada bibliotēka Leona Paegles ielā 3 atvērta grāmatu izsniegšanai. Bibliotēkā reģistrētie lasītāji sev interesējošos periodiskos izdevumus un grāmatas pirms bibliotēkas apmeklējuma aicināti rezervēt, izmantojot elektronisko katalogu. Tāpat rezervāciju iespējams veikt, rakstot uz e-pasta adresi biblioteka@sigulda.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 67973258. Bibliotēkas lasītava saskaņā ar valdības lēmumiem arī turpmāk būs slēgta.

Ierodoties bibliotēkā, apmeklētāji aicināti ievērot noteiktos drošības pasākumus – izvietotās aizsargbarjeras, 2 metru distanci, dezinficēt rokas pie dezinfekcijas stendiem, kā arī valkāt sejas aizsargmaskas.

Bibliotēkas apmeklētājiem pirms apmeklējuma lūgums izvērtēt savu veselības stāvokli un neapmeklēt bibliotēku gadījumā, ja ir elpceļu infekcijas slimības simptomi, kā arī ja ir noteikts pienākums ievērot pašizolāciju, mājas karantīnu vai stingras izolācijas nosacījumus.

Siguldas novada bibliotēkas darba laiks:

  • pirmdienās – slēgta;
  • otrdienās no plkst. 11.00 līdz 19.00;
  • trešdienās, ceturtdienās, piektdienās no plkst. 10.00 līdz 18.00;
  • sestdienās no plkst. 10.00 līdz 15.00;
  • svētdienās – slēgta.

Siguldas novada bibliotēka atgādina, ka lasītājiem bez maksas ir iespēja lasīt grāmatas arī 3td e-grāmatu bibliotēkā www.3td.lv, kur ar valsts atbalstu tiek piedāvāts bez maksas lasīt gandrīz pustūkstoti e-grāmatu latviešu valodā.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi