×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-02-09
Siguldas Pilsētas trasē seniori varēs slēpot Lielajā trasē; mainīts slēpošanas laiks

No 12. februāra Siguldas novadā deklarētajiem senioriem Siguldas pilsētas trasē katru pirmdienu, trešdienu un piektdienu no plkst. 10.00 līdz 12.00 būs iespēja slēpot Lielajā trasē. Lai apmeklētu kalnu nav nepieciešama pieteikšanās, jo šis ir individuāls laiks senioriem ziemas sporta veidu baudīšanai.

Kopš janvāra Siguldas novada senioriem ir iespēja pieteikties un saņemt Siguldas novada pašvaldības materiālo pabalstu kalna un distanču slēpošanai Siguldas Pilsētas trasē, Kaķīškalnā un Fischer Slēpošanas centrā 80 eiro apmērā. Siguldas Pilsētas trasē un Fischer Slēpošanas centrā mēneša laikā šo iespēju ir izmantojuši 25 Siguldas novada seniori.

Senioriem, uzrādot pensionāru apliecību, maksa par Lielās trases pacēlāju ir 0,60 eiro, arSiguldas novada iedzīvotāja ID karti tiek piemērota 10% atlaide, savukārt Siguldas novadā deklarētajiem pensionāriem, kuri ir pieteikušies un saņēmuši pašvaldības materiālo pabalstu, kalna apmeklējums pabalsta apmērā būs bez maksas.

Lai pieteiktos uz materiālo pabalstu slēpošanai, pensionāram ir jāaizpilda un Siguldas novada pašvaldības Sociālajā dienestā jāiesniedz brīvā formā rakstīts iesniegums, to nosūtot uz e-pasta adresi socialais.dienests@sigulda.lv, norādot savus datus (vārdu, uzvārdu, personas kodu, deklarēto dzīvesvietu). Iesniegumu var iemest arī pasta kastītēs Rīgas ielā 1 un Zinātnes ielā 7, Siguldā. Tāpat ir iespēja aizpildīt pašvaldībai adresētu e-iesniegumu pakalpojumu portālā e.sigulda.lv (sadaļā “Iesniegumu veidlapas”–“Dažādi”–“Iesniegums juridiskai vai fiziskai personai”). Saņemtais iesniegums tiks izskatīts un atbilde sniegta iespējami drīzāk uz iesniegumā norādīto deklarēto dzīvesvietu vai e-pasta adresi.

 


© www.sigulda.lv


Pasākumi