×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-02-17
Notiks vebinārs par Būvniecības informācijas sistēmas izmantošanu

Būvniecības valsts kontroles birojs aicina interesentus piektdien, 19. februārī, pievienoties vebināram, kurā tiks skaidrots, kā uzsākt 1. grupas būves (nojumes, šķūnīša) būvniecību, izmantojot Būvniecības informācijas sistēmu (BIS). Vebinārs norisināsies no plkst. 10.00 līdz 12.00 tiešsaistē, izmantojot platformu Microsoft Teams. Pieslēgšanās vebināram notiks, izmantojot šo saiti. Iepriekšēja reģistrēšanās nav nepieciešama. Dalība apmācībās – bez maksas.

Vebināra laikā SIA “Tieto Latvia” funkcionālā konsultante Ilze Auzarāja sniegs informāciju par būvniecību pašu spēkiem un kā uzsākt 1. grupas būves būvniecības procesu, rādot Būvniecības informācijas sistēmā veicamās darbības.

Vebināra programma:

  • Paskaidrojuma raksta izveidošana un iesniegšana:
    • ierosinātāja un būves norādīšana;
    • ieceres izstrādātā norādīšana;
    • dokumentācijas sagatavošana bez būvspeciālista;
    • paskaidrojuma raksta un dokumentācijas iesniegšana būvvaldē.
  • Būvdarbu uzsākšanas nosacījumu izpildes iesniegums:
    • būvdarbu veicēja norādīšana, ja būvēs pašu spēkiem;
    • būvdarbu līguma un apdrošināšanas informācijas norādīšana.
  • Būvdarbu pabeigšana.

Būvniecības valsts kontroles birojs katru otro piektdienu organizē apmācības par Būvniecības informācijas sistēmas izmantošanu, atspoguļojot sistēmas lietotājiem aktuālus, konkrētus scenārijus, kas veicami dažādās dzīves situācijās. Divi šādi vebināri jau ir notikuši – “Kā uzsākt privātmājas būvniecību?” un “Kā uzsākt dzīvokļa vienkāršoto atjaunošanu ar apliecinājuma karti?”. Video ieraksts par privātmājas būvniecību pieejami šeit, bet šeit pieejams ieraksts par dzīvokļa vienkāršoto atjaunošanu.


© www.sigulda.lv


Pasākumi