×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-02-18
Covid-19 vakcinācija uzsākta sociālās aprūpes mājā “Gaismiņas”

17. februārī ar Siguldas slimnīcas izbraukuma vakcinācijas brigādes palīdzību Siguldas novada sociālās aprūpes mājā “Gaismiņas” notika darbinieku un iemītnieku vakcinācija. Ar Zviedrijas uzņēmumā ražoto vakcīnu “Astra Zeneca” tika vakcinēti 12 sociālās aprūpes mājas iemītnieki un 2 darbinieki.

Kopš Covid-19 pandēmijas sākuma sociālās aprūpes mājā “Gaismiņas” nav konstatēts neviens saslimšanas gadījums. Visu iemītnieku un arī darbinieku veselība tiek regulāri kontrolēta: sociālās iestādes darbinieki vienu reizi nedēļā veic Covid-19 siekalu testus, bet visiem iemītniekiem saskaņā ar Slimību profilakses un kontroles centra vadlīnijām testi tiek veikti vienu reizi mēnesī. Tāpat iestāde ievēro stingrus dezinfekcijas un piesardzības pasākumus, lai rūpētos par visu veselību un izslēgtu iespēju inficēties ar šo vīrusu. Atkārtota vakcinācija plānota 21. aprīlī.

Jau ziņots, ka šonedēļ uzsākta sociālo aprūpes centru vakcinācija, bet tā nenotiek pēc plāna, jo vairums sociālo aprūpes centru iemītnieki un arī darbinieki vakcināciju vai nu vēlas atlikt, vai nevēlas uzsākt vispār. Labklājības ministrija ir vērsusies pie visiem sociālajiem aprūpes centriem ar aicinājumu aktīvi mobilizēties un būt gataviem vakcinācijai tad, kad vakcinācijas iestāde piedāvā to veikt, jo vecākā gadagājuma cilvēki ir visaugstākajā riska grupā.

Drīzumā tiks izziņota kārtībā, kādā vakcināciju varēs veikt pie ģimenes ārstiem.


© www.sigulda.lv


Pasākumi