×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 8. maijs
Šodien sveicam: Staņislavs, Staņislava, Stefānija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-02-18
Siguldas novada skolas piedalīsies Latvijas skolu Ziemas festivālā

No 19. februāra līdz 4. martam norisināsies Latvijas skolu Ziemas festivāls. Šajā gadā tas notiks virtuāli, skolēniem sacenšoties attālināti, individuāli un droši. Dalībnieku rezultāti tiks fiksēti ar pašu viedtālruņiem, izmantojot populārākās bezmaksas sporta lietotnes, un apkopoti vienotā sistēmā, kas izveidota speciāli Ziemas festivālam. Sacensībās tiks noskaidroti uzvarētāji gan katrā skolā, gan skolu kopvērtējumā. Arī Siguldas novada piecas skolas – Siguldas Valsts ģimnāzija, Siguldas pilsētas vidusskola, Siguldas 1. pamatskola, Allažu pamatskola un Laurenču sākumskola – piedalīsies virtuālajās sacensībās.

Šā gada sacensību formāts paredz katram skolēnam individuāli veikt pēc iespējas garāku attālumu brīvi izvēlētā apvidū, sacenšoties ziemas un ziemā pieejamos sporta veidos. Uzvarētājus noteiks pēc katra dalībnieka veiktajiem kilometriem un metriem, ko fiksēs skolēna viedierīces GPS. Dalībnieki kādā no organizatoru piedāvātajām un plaši lietotajām viedierīču lietotnēm varēs izvēlēties sporta veidu, piemēram, slēpošanu, skriešanu vai citu aktivitāti atkarībā no konkrētās dienas laika apstākļiem, krājot kilometrus kopvērtējumā. Rezultāti tiks apkopoti speciāli Ziemas festivālam izveidotā platformā, kurai varēs sekot līdzi Ziemas festivāla tīmekļa vietnē www.lsfp.lv/festivals.

Latvijas skolu Ziemas festivāls notiek kopš 1994. gada, un tā mērķis ir veicināt skolu bērnu un jauniešu fizisko aktivitāti, vienlaikus radot sportisku svētku sajūtu. Iepriekšējo reizi Ziemas festivāls notika 2019. gada martā Ērgļos un Viešūra kalnā, pulcējot vairāk nekā 1300 dažāda vecuma skolēnus no 139 skolām.


© www.sigulda.lv


Pasākumi