×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-02-23
Pārtikas paku izdalē 5.–12. klasēm maltīte nodrošināta 325 bērniem un viņu ģimenēm

23. februārī norisinājās pārtikas paku izdale maznodrošinātām ģimenēm un ģimenēm, kurām ir piešķirts statuss “Siguldas novada pašvaldības ģimene, kuras aprūpē ir trīs un vairāk bērni” un kuru bērni mācās attālināti Siguldas novada skolās no 5. līdz 12. klasei. Pārtikas pakas tika dalītas Siguldas Valsts ģimnāzijā Ata Kronvalda ielā 7 un Siguldas novada Jaunrades centrā Raiņa ielā 3. Kopumā pārtikas pakas saņēma 325 bērni un viņu ģimenes par attālināto mācību periodu februārī.

Pārtikas paku izdale notika pēc iepriekš saskaņota grafika. Lai nenotiktu drūzmēšanās un savstarpējais kontakts, pārtikas paku saņemšanas vietās tika nodrošināta vienvirziena plūsma. Ierasties pēc pārtikas pakas tika aicināts viens pārstāvis no katras ģimenes, izmantojot mutes un deguna aizsegu.

Daudzveidīgas, veselīgas un sabalansētas pārtikas pakas saskaņā ar iepirkuma konkursa rezultātiem komplektē uzņēmums SIA “Vita mārkets”. Tajās, tāpat kā iepriekš, ietilpst dārzeņi (kartupeļi, burkāni, kāposti, āboli un citi), bakalejas preces (rīsi, makaroni, tēja, pārslas un citi), kā arī piena produkti un olas. Pārtikas pakas tiek gatavotas 17,50 eiro vērtībā; aptuvenais pārtikas pakas svars – 15 kilogrami. Svarīgi atzīmēt, ka šīs pārtikas pakas tiek gatavotas no pašvaldības budžeta līdzekļiem, jo ēdināšanas mērķdotācija no valsts netiek sniegta.

Pārtikas paku izdale 5.–12. klašu skolēniem no maznodrošināto, trūcīgo, daudzbērnu ģimenēm plānota arī martā, aicinām sekot līdzi informācijai.

Atgādinām, ka Siguldas novada skolas saskaņā valdībā apstiprināto klātienes mācību reģionu principu 22. februārī atsāka klātienes mācību procesu 1.–4. klasēm. Līdz ar to tiem 1.–4. klašu skolēniem, kuri tiek izglītoti ģimenē,  būs iespēja pieteikties pārtikas pakām. Informācija par pieteikšanos pārtikas pakām tiks izziņota drīzumā.

Siguldas novada pašvaldības Sociālā dienesta speciālisti atgādina: ja ģimenēm vai citām iedzīvotāju grupām ir nepieciešama palīdzība Covid-19 laikā, tās aicinātas rakstīt uz e-pasta adresi socialais.dienests@sigulda.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi