×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-03-03
Siguldu un Gaujas Nacionālo parku pārstāvēs starptautiskā izstādē

Gaujas Nacionālā parka tūrisma biedrība “Enter Gauja” sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru piedalīsies pasaules vadošā tūrisma izstādē ITB Berlin NOW, kas tiešsaistes formātā norisināsies no 9. līdz 12. martam. Izstādē tiks popularizēti arī Siguldas novada tūrisma piedāvājumi.

Izstādē ik gadu piedalās pārstāvji no visas pasaules, klātienē pulcējot aptuveni 60 000 individuālo apmeklētāju un vairāk nekā 120 000 nozares pārstāvju. Ņemot vērā Covid-19 ierobežojumus, šogad izstāde notiks digitāli, nodrošinot tūrisma nozarei tiešsaistes platformu, kur vienuviet satikt savus potenciālos biznesa partnerus. Šīs izstādes uzsvars tiek likts uz biznesa tikšanās rīkošanu un pārrunu veikšanu ar potenciāliem sadarbības partneriem, tūrisma operatoriem, tūrisma nozares žurnālistiem un reklāmas speciālistiem. Minēto platformu biedrība “Enter Gauja” izmantos Gaujas Nacionālā parka pašvaldību, tūrisma uzņēmēju un “Enter Gauja biedru”, kā arī daudzpusīgo Gaujas Nacionālā parka tūrisma piedāvājumu popularizēšanai. Plašāka informācija par izstādi apskatāma šeit.

Gaujas Nacionālā parka teritorijā esošās pašvaldības – Siguldas, Cēsu, Valmieras, Līgatnes, Amatas, Pārgaujas, Kocēnu un Priekuļu – kopš 2012. gada īsteno stratēģiju par Gaujas Nacionālo parku kā vienotu tūrisma galamērķi. Tādējādi tūrisma piedāvājums ārvalstu izstādēs tiek popularizēts, pārstāvot Gaujas Nacionālā parka galamērķa vienoto zīmolu “Enter Gauja”,  kurā darbojas vadošie reģiona tūrisma pakalpojumu sniedzēji izklaides, atpūtas, ēdināšanas un nakšņošanas jomā.


© www.sigulda.lv


Pasākumi