×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-03-10
Mūzikas grupa “Neon Saturdays” aicina uz tiešsaistes koncertu

Siguldā dibinātā mūzikas grupa “Neon Saturdays” aicina ikvienu uz bezmaksas tiešsaistes koncertu piektdien, 12. martā, plkst. 19.00, kurā pirmatskaņos savu jaunāko singlu “Mums pieder laiks” un citas jau zināmākas dziesmas. Koncerts būs skatāms “Neon Saturdays” Facebook lapā; tiešraide tiks pārraidīta no kultūras centra “Siguldas devons”.

Mūzikas grupas dalībnieki – Andris Ēvelis, Edvīns Rakickis un Mārtiņš Rudzītis – jauno kopdarbu “Mums pieder laiks” ir radījuši attālināti katrs savā dzīvesvietā. Dziesma tapusi sadarbībā ar producentu JJ Lush jeb Jāni Jačmenkinu. Jaunā dziesma “Mums pieder laiks” pozitīvās noskaņās atgādinās par gada siltāko mēnešu tuvošanos, ko mūzikas grupas dalībnieki gaida ar nepacietību.

Tāpat, daloties pārdomās par esošo situāciju, kas visiem kopā jāizdzīvo, mūziķi atklāj, ka pietrūkst kādreizējā ierastā laika pavadīšana vienam ar otru, mēģinājumu trokšņi, koncerti un cilvēki apkārt. “Tomēr jebkura pauze vai atkāpe no ierastā var nākt par labu un ļauj saskatīt lietas, kas savādāk būtu palaistas garām. Šis viss liek paskatīties uz sevi, savu dzīvi un radošo darbību no malas,” apliecina grupas solists un viens no jaunās dziesmas autoriem Andris Ēvelis.


© www.sigulda.lv


Pasākumi