×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-03-12
No 15. līdz 21. martam mainīts individuālais slēpošanas laiks senioriem

Līdz ar skolēnu pavasara brīvlaiku nākamnedēļ Siguldas Pilsētas trasē senioriem mainīts individuālais slēpošanas laiks. Seniori aicināti Lielo trasi izmantot pirmdien un ceturtdien no plkst. 14.00 līdz 16.00.

Šie laiki būs pieejami tikai nākamnedēļ, no 22. marta būs pieejami iepriekšējie laiki kalna apmeklējumam – pirmdien, trešdien un piektdien no plkst. 10.00 līdz 12.00, ja uz kalna vēl būs sniega sega un kalns būs atvērts.

Atgādinām, ka Siguldas novadā deklarētajiem senioriem ir iespēja pieteikties un saņemt Siguldas novada pašvaldības materiālo pabalstu 80 eiro mēnesī kalna un distanču slēpošanai Siguldas Pilsētas trasē, Kaķīškalnā un Fischer Slēpošanas centrā.

Senioriem, uzrādot pensionāru apliecību, maksa par Lielās trases pacēlāju ir 0,60 centi, arSiguldas novada iedzīvotāja ID karti – 10% atlaide, savukārt Siguldas novadā deklarētajiem pensionāriem, kuri ir pieteikušies un saņēmuši pašvaldības materiālo pabalstu, kalna apmeklējums pabalsta apmērā būs bez maksas.

Lai pieteiktos uz materiālo pabalstu slēpošanai, pensionāram ir jāaizpilda un Siguldas novada pašvaldības Sociālajā dienestā jāiesniedz brīvā formā rakstīts iesniegums, to nosūtot uz e-pasta adresi socialais.dienests@sigulda.lv, norādot savus datus (vārdu, uzvārdu, personas kodu, deklarēto dzīvesvietu). Iesniegumu var iemest arī pasta kastītēs Rīgas ielā 1 un Zinātnes ielā 7, Siguldā. Tāpat ir iespēja aizpildīt pašvaldībai adresētu e-iesniegumu pakalpojumu portālā e.sigulda.lv (sadaļā “Iesniegumu veidlapas”–“Dažādi”–“Iesniegums juridiskai vai fiziskai personai”). Saņemtais iesniegums tiks izskatīts un atbilde sniegta iespējami drīzāk uz iesniegumā norādīto deklarēto dzīvesvietu vai e-pasta adresi.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi