×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-03-12
Tiks uzsākts darbs ekspertu grupās ilgtspējīgas attīstības stratēģijas izstrādē

No 8. marta uzsākts mērķtiecīgs darbs pie Siguldas novada ilgtspējīgas attīstības stratēģijas 2021.–2045. gadam izstrādes, kuras laikā jau aizsākta iedzīvotāju aptauja. No 16. marta līdz aprīļa vidum norisināsies attālinātas dažādu ekspertu darba grupu sanāksmes, kuru laikā konkrētās jomas speciālisti sniegs savu redzējumu un viedokli par nākotnes Siguldas novadu.

Ilgtspējīgas attīstības stratēģijas izstrādes mērķis ir noteikt pašvaldības ilgtermiņa attīstības redzējumu (vīziju), stratēģiskos mērķus, attīstības prioritātes un specializāciju, kā arī telpiskās attīstības perspektīvu aprakstoši un grafiski.

Eksperti grupās līdz desmit cilvēkiem katrā piedalīsies šādās darba sanāksmēs, kuras norisināsies reizi mēnesī tiešsaistes platformā “Zoom”:

  • Infrastruktūra, transports, ārtelpa;
  • Uzņēmējdarbība, tūrisms;
  • Kultūra, izglītība sports;
  • Veselība, sociālie pakalpojumi;
  • Pārvalde, sabiedriskā drošība, sabiedrības iesaiste.

Katrā darba grupā iesaistīti dažādu jomu un vecuma eksperti, tostarp jaunieši un nozares speciālisti. Saskaņā ar iepirkuma rezultātiem ilgtspējīgas attīstības stratēģijas izstrādi veiks SIA “Metrum”, un tā norisināsies līdz šā gada oktobrim.

Jau ziņots: lai pēc iespējas plašākas sabiedrības grupas iesaistītos aptaujā, tā līdz 19. aprīlim pieejama vairākos veidos: tīmekļa vietnē, kas aizpildāma gan datorā, gan viedierīcēs, drukājams PDF fails, ko aizpildītu aicinām ienest jebkurā no novadu pašvaldību klientu centriem, kā arī izdrukātā veidā, kas pieejams pašvaldību klientu apkalpošanas centros un bibliotēkās.


© www.sigulda.lv


Pasākumi