×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 1. maijs
Šodien sveicam: Ziedonis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-03-18
Siguldas novada Jaunrades centrs kļūst par “Eurodesk” informācijas punktu

Kļūstot par “Eurodesk” informācijas punktu, Siguldas novada Jaunrades centrs un jauniešu iniciatīvu centrs “Mērķis” varēs sniegt jauniešiem informāciju par mobilitātes iespējām Eiropā – Erasmus+ mācīšanās programmām un stipendijām, lai studētu ārzemēs, par brīvprātīgā darba veikšanu vai prakses iespējām, kā arī par piedalīšanos dažādos konkursos.

“Eurodesk” organizē mācības un pasākumus jauniešiem visā Latvijā. Lielākās aktivitātes tiek īstenotas maijā Eiropas Jaunatnes nedēļas ietvaros un oktobrī kampaņas “Time to Move” ietvaros. Eiropas jaunatnes nedēļa notiek reizi divos gados. Šajā nedēļā visās programmas Erasmus+ dalībvalstīs tiek rīkoti pasākumi, lai izceltu un popularizētu aktivitātes jaunatnes jomā. Nākamā Eiropas jaunatnes nedēļa norisināsies šogad no 24. līdz 29. maijam. Savukārt “Time to Move” ir jauniešu mobilitāti veicinoša kampaņa, kas katru gadu oktobrī aptver tiešsaistē un klātienē rīkotus pasākumus jauniešiem visā Eiropā. Aktivitāšu mērķis ir informēt jauniešus par iespējām iesaistīties Eiropas projektos, doties uz ārvalstīm brīvprātīgajā darbā vai pašiem rakstīt un īstenot projektus, iepazīt Eiropu un iegūt labu pieredzi nākotnei.

Latvijā “Eurodesk” darbojas kopš 2003. gada. “Eurodesk” darbojas kā Erasmus+ atbalsta organizācija, sniedz visaptverošu informāciju par mobilitātes iespējām jauniešiem un tiem, kuri strādā ar jauniešiem. Latvijā darbojas 6 reģionālie koordinatori un 24 informācijas punkti, kas savos reģionos strādā ar jauniešiem un nodrošina informatīvu atbalstu Eiropas Savienības programmas Erasmus+ un Eiropas Solidaritātes korpusa potenciālajiem un esošajiem projektu īstenotājiem.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi