×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 2. maijs
Šodien sveicam: Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-03-18
Novada bibliotēka lasītājiem piedāvā vairāk nekā 100 jaunas grāmatas

Ar pirmajiem pavasara vēstnešiem Siguldas novada bibliotēkā papildināts grāmatu krājums – kopumā jaunumu sarakstā ir 110 pašmāju un ārzemju autoru romāni, tostarp 21 grāmata angļu valodā, padomi veselīga dzīvesveida uzsākšanai, padomi dārzkopībā un mierīgas dzīves noslēpumi, dzejas krājumi, autobiogrāfijas, kā arī grāmatas bērniem un pusaudžiem. Ar jaunāko grāmatu sarakstu iespējams iepazīties šeit.

Tāpat bibliotēkā apkopota grāmatu izlase “Biblioterapija: kā tikt galā ar pandēmijas radīto stresu?”, kurā īpaši izvēlētas grāmatas, kas palīdzēs gūt pozitīvas emocijas, mainīt domas, attieksmi un rīcību.

Pavasara brīvlaikā bibliotekāres skolēniem iesaka jaunāko lasāmvielu, lai atpūtinātu acis no viedierīcēm, piedāvājot grāmatas par iemīļotiem varoņiem, par jaunu cilvēku personības un dzīves šķautnēm, par piedzīvojumiem un jokiem. Brīvlaiks ir brīnišķīgs laiks, lai pilnveidotu valodu zināšanas un izlasītu grāmatu svešvalodā. Starp jaunajām grāmatām atrodamas gan pazīstamo autoru Džefa Kinnija, gan Enidas Blaitones un Edītes Nesbitas grāmatas oriģinālvalodā.

Siguldas novada bibliotēka reģistrētajiem lietotājiem atgādina, ka izvēlēto grāmatu iespējams pasūtīt attālināti Siguldas novada bibliotēku E-katalogā. Grāmatas iespējams saņemt un nodot bibliotēkā. Jautājumu vai neskaidrību gadījumā ar Siguldas novada bibliotēku iespējams sazināties, rakstot uz e-pasta adresi biblioteka@sigulda.lv un zvanot uz tālruņa numuru 67973258.

Youtube

 


© www.sigulda.lv


Pasākumi